one more party on the road

sitter hemma hos ida och ska precis börja fixa mig, kvällens utklädning blir itne speciell alls men hoppas att festen blir nå annat :D jag känner mig väldigt taggad men det ser ut att bi tacos vilket jag inte var sugen på så vem vt kanske en max box på max hamnar i min mage ist =) jaja tillbaks ill fixandet och hoppas alla får en kul kväll , ciao !

hold you in my arms

har precis laggt mig i sängen för att eftersom jag näsintill höll på att somna i soffan sittandes insåg att det kanske vore lika bra att lägga sig =) vi har iaf nånstans att vara i morgon så då blir det om det ser ut nu tacos, festande och utklädning som för min del inte är bestämd och jag har egentlgien ingen aning, lutar mot en av pink ladies eller en domare men jag föredrar nog det första alternativet :D mamma har som sagt en jacka med tryck på ryggen där det står pink ladies så varför inte liksom ?!

 


Jag gillare !

Tandis

precis hemkommen från staden och tandläkaren =) med goodiebagen i min hand och morotskakan i magen var jag nöjd för idag , shoppade även en rosa t-shirt som ´jag inte orkar visa nu kommer senare med resten av veckans inköp:D

secondhand

bloggen kommer i andra hand fräändsen first ! dvs god natt =)

alanya eller ?

som sagt så har vi nu besökt resebyrån, lutar mot alanya eftersom det är billigare att åka dit och dessutom billigare att leva där och eftersom vi är fattiga stundter så säger vi "billigt är bra " =) men det hade mäligen inte släppt resorna till turkiet med de billiga bolaget så att boka resan får vänta =)

igår mös vi hemma hos mig jag , emelie, fanny och carro =) fruktsallad en massa hårfärgandes skratt och mys förgyllde våran kväll =) nu har jag precis städat ,duschat och ätit lunch :D skön dag !




like it!

här ska resas

hemma i piteå igen =) känns skönt att stanna hemma nu i en vecka ha lov och sova ut, träfffa alla sötnosar som jag itne träffar på veckorna och förhoppningsvis boka våran resa :D jag säger bara det maj 2009 då bär det av det ska gudarna veta, och även fast det varir lite delade meningar är jag taggad till 1000 , i morgon ska vi på resebyrån och kika på resor åså =) Det blir nog antingen turkiet (alanya) eller grekland(rhodos) så om nån har några tips på hotell eller liknande är de varmt välkomna! nu ska jag njuta av 3 andra avenyn avsnitt och fika, ha en trevlig kväll :D


adios

nu drar jag hörs på söndag , och alla gullhårare ha en bra lördag !!=D



Tack för att ni är underbara och bäst helt enkelt !

we belong together



lyssna och njut av denna underbart vackra låt=)

todays plans

lördag idag och just nu ligger jag i sängen och väntar på mamma och papap som förmodligen är ute och ränner =) är rätt hunggrig men hade tänkt att när nu mamma och papap är och hälsar på så kan dom ju fixa det till mig, så jag tror jag liiger kvar . Ikväll ska det flesta i min klass fira emma som fyllde 18 för ett tag sen, grattis till henne! men för min del blir det så att pegarna rullar in som dom ska, dvs jobb hela kvällen på lappis :) så vad dagen har att erjuda är :

packa ihop alla mina saker vilket kommer bli rätt mycket eftersom det är allt för lovet som ska med hem som sak packas.
Städa lägenheten så den är fin då man kommer tllbaka efter lovet.
ta bussen till A-jaur.
work all night long!!


food

sitter just nu hos fannie, hare spenderat en del av kvällen på isladan och sett min bror spela hockey, sen käkade jag middag med mina föräldrar på tatung, friterad kyckling med pommes =) Vi bad även om tre ljus så vi kunde tända ett ljus för Caroline, försökte hålla en tyst minut! Fannie , emma och stina festar och jag carroö och ida vet itne vart vi sak ta vägen då dom snart drar ut, tror att det lär bli hem till mami och papi käka glass och mysa =)

overslept

godmorgon, har precis vaknat eftersom jag och min combo har en tendens att sova ltie för länge på  morgonarna, vädret ut är kasst men det känns som en bra dag =) har precis fixat mig och ska snart bege mig till skolan ;D men först en liten låt såhär på morgonen för att få ingång humöret inför lovet som komma skall =)


god kväll!

har precis avnjutit ett underbart kvällsfika med min så kallade combo, varmchoklad med rundamackor =) min kära vän ikaros gillar nämlige väldigt mycket oboy så under denna måltid rörde hon ihop en ganska så tjock röra med ungeför 25% mjölk och 75% oboy, ni kan ju tänka er hur det smakade, och såg ut ska ni få se här =) Nu tror jag att hon måste borsta sina tänder väldigt noga och jag tror hon vill ha med mig eftersom hon hatar ensamheten. Om jag nu tittar på min combo sitter hon bredvid mig fortfarande med chokladrester kvar runt munnen. som sagt dags att borsta gaddarna och inte paradiset =)





Sov gott allesamman för det ska jag och min combo göra !

billys och sierska hur sak detta sluta ?



 

nu när alla dessa meddelanden kommer om att tända ett ljus för carolin kan jag i sorgen berätta något som för mig är väldigt kul. Som jag tidigare har nämnt bjöd min farmor vår familj på billys pizza en gång då vi kom på middag och nu under carolin fallet ville hon vara lite hjälpsam så hon ringde till piteå- tidningen och kom med ett tips om att de kunde ringa en sierska för att det skulle få reda på var hon fanns, de svarade att det skulle tänka på det och var säkert lika förvånade som jag då mamma berättade denna lilla insident. En sierska är alltså en kvinna som finner borttappade saker. Men ärligt talat så tror jag inte på sånt och tror inte att det skulle hjälpt men min farmor verkade tydligen tro att det skulle hjälpa. men det var väl en god tanke iaf !

Till alla som bryr sig

'

Vi tänder ett ljus för carolin med familj fredag kl 20.00 .

Bilden säger allt


carolins kropp är hittad

äntligen har dom hittat hennes kropp, skönt att detta äntligen får ett slut. Alla tankar till hennes anhöriga!

dagens vill ha

vill ha denna söta kjol från gina tricot som kostar 199kr
tror minsann att jag ska gå in på stan i morgon och kolla om den
 finns kvar :D


some people lead and some people follow

helt rätt du är bara för söt!=)



hej alla vänner!

min kära vän verkar ska ta tag i sitt bloggande jag har därföer hälpt henne på traven, tänkte dessutom länka henne så ni kan kika lite grann, hoppas bara hon inte dödar mig innan ni hunnit se det =) Kika in här !


Tacopaj i stora lass

idag har arbetat om renässansen nästan färdigställts , känns skönt =) nu är det endast 2 dagar kvar till lov vilket känns som en lättnad, skönt att bara få vara, sova och träffa en massa vänner :) Nu känner jag ett kurr i min mage vilket nog betyder hunger brukar iaf vara så, det är nog dags att sätta tacopajen i micron få med mig idis och stilla hungern !

hej så länge =D

hej kära moster !

det hat nu visat sig att moster hittat min blogg och nu verkar veta allt om vad jag gör på dagarna=) så tänkte passa på att säga hej och att du är världens bästa  tänkte också passa på att ladda upp bilder på den fina antckeckingsboken son hon har gjort till mig där tanken är att jag ska skriva färgläran i, tack för det  ! Sen lyckades jag även få henne att skaffa en blogg så jag kan ta del av vad de gör på dagarna nere i storstaden (umeå). 


       


                                                                                                                                              

hos frissan

idag har jag klippt hal familjen nyström =) en av mina krigare blev väldigt trött efter sin frisering så han tog sig en tupplur .



Nur är jag hemma igen och aa står på schemat =)
trevlig kväll !

Grattis gumman



idag är det ingen vanlig dag , idag är det linneas födelsedag hurr hurra hurra !=D
Grattis älskling <3

godnatt

löjromsröran sitter fint i magen, har jobbat lite på broschyren och sktivit lite på min ica uppgift !



Så här såg hon ut när hon testade lite halloween peruker :D



Så här ser den ut just nu =)

Nu är det sängen som gäller för min del kanske ett gg program eller 2 =)
Sovgott !=)

ben & jerrys debut =D

sköndag, besök på ica maxi där jag gick som ett fån med ett block i handen eftersom vi har en uppgift att skåda en ica butik=) sen åkte vi hem käkade en otroligt god middag innan  vi satte oss i bilen och denna gång med mig framför ratten, läskigt värre blev jag tvingad att köra till coop vilket innbär att man måste köra på e4:an ! kom hem med endast 3 mototstopp och en tutande bil bakom mig och självklat lite ice cream ben and jerrys, måste erkänna att det var min b&j
debut!


Dessa två smaker blev det, måste säga att baked alaska var nästan godare !

nu har jag lite smått kikat på stjärnor på is medans jag surfat runt, expressen har vi väl kollat in ett antal gånger nu eftersom det verkar som att dom har hittat spår efter carolin, hon är ju troligtvis mördad och dom har en som skäligen är misstänkt för mord, hoppas bara dom hittar hennes kropp snart så de får bli ett slut på det hela !

Färganalys

jag känner mig glad och så som jag nämnde om våra nya lärare och planer inför året =) vi har börjat våran utveckling med att ta reda på vad vi är för ärstid, själv är jag nog sommar vilket innebär kalla färger åså =) Dessa färger är då mina färger om man regelrätt ska följa sommarens palett





så för er som inte har någon aning om vilka färger ni ska bära  bärja med att:


  -   Ta fram ett vitt tyg eller hårband för att föra bort allt hår så man inte kan se din hårfärg.
-Tvätta bort allt smink för att inte riskera att det lurar dig
 -Ta sedan enn guld och ett silver tyg och lägg den med kroppen, jämför sedan vilket av det guldiga eller silvriga tyget som gör att din hy framhävs mest

Passar du bäst i det silvirga ska du bära kalla färger och är då alltså en vinter eller sommar person
Passar du bäst i det guldiga ska du bära varma färger och är då en vår eller höst människa.



Detta är då ett exempel på hur det kan se ut



På lektionerna flöder energin, emma är snygg !

idol

sitter just nu med äppelpaj framför mig och tittar på idol =)
dagen har erbjduit redovisningar som gick bra med tanke på omständighterna
information om året och hur våran undervisning inom firsör kommer se ut, vi kommer att ha oförberedda prov för att utvecklas så mycekt som möjligt, men det känns super måste jag säga =) nu är det paus så nu ska jag titta på oth i pausen:D

what a nice day

efter att ha cyklat till skolan i en kyla som inte kroppen är van vid kände jag mig frusen, vi började morgon med en liten samling runt bordet allesammans värmde upp med lite engelska och levande ljus, inte helt fel start på morgonen=) eftermiddah slutate inte heller så dåligt, film i 2h och 13 minuter :D Arn tempelriddaren kikade vi på medans vi satt i en mjuk soffa , sen blev det core med fannie och efter det pizza kväll hos julan men för min del blev det tacos, och lika gott var det mån tro :D



morgon dagne består av att hålla ett litet föredrag om vintern så nu ska jag kika lite på intranätet och se om jag hittar nått av värde !


en vintrig bild ur en av MUS kataloger som vi kikade på som inspiration !


DISKTANT OCH HJÄLP ATT SLUTA LEKA LÄRARE SÖKES TILL BRA PRIS???

efter två timmer tittande på en dans träning på dansväxthuset är vi nu hemkomna, välbehållna, lite småtthungriga coh efter att ha kommit på att mat innebär disk verkar det som vi uteslutat det hela !

kom just på att vi borde antsälla någon som diskar åt oss , så om nån trevlig människa med goda diskkunskaper och som också skulle vilja ta del i våran städning mot en härlig belöning vill ta anställning hos oss är den varmt välkommen!
Dörren står alltid öppen, fast just nu är den låst med dörrkedjan fast satt, men då är det bara att plinga så tar vi emot dig med öppna armar, ida behöver också en lektion i att slutat leka lekar när inte elin är på humör så det kan ni få ge henne en lektion i också, MYKCKET hög lön för den som lyckas med det!




nu blir det oth med ida om hon lyckats titta klart på sin tå och hittat rätt finger, ni vet hon la händerna i be till gud ställning och bad mig peka på ett finger för att se om hon kunde hitta rätt, usch vad hon kittlar min hjärna just nu, hihi sov gott allesammans, hoppas att inte denna tös kommer försöka hålla mig vaken eftersom hon får sovmorgon i morgon.


campus??

godmorning sunshine =) vaknade vid 10 eftersom vi tydligen skulle träffas på campus klockan 12 av någon konsitg anledning men du sak vi inte vara där för än kvart i 1 så jag hade egentligen hunnit min inplanerade promenad. jaja, that's life . nuså är det då fixning som står på schemat sen bär det av på cykeln mot något främmande =)

KISSES

love you

skelltown efter en ledig dag :D  har varit med fannie och tränat aerobics och nu har jag och iden precis käkat lite kvälls mat :) nui väntar vi på att oth ska laddas hem men det verkar långdraget så jag tror att det blit sängen för min del =) på fredag åker jag till dessa gos troll, vilket innebär att jag missar pp men mys för mig också girls ;)



Så här glad är man då man fått en traktor i present ;D



Kakmonster har du alltid varit, men jag älskar dig ändå =)



Det ska börjas i tid med frillan ;)

sweet dreams

har precis vaknat efter en lång sömn :D tittar just nu på a cinderella story och snart v'äntar en skön promenad ute i vädret som jag ännu inte hunit kolla hur det ser ut , hoppas på lite mysig höstsol men mitt inte säger träkigt och regning , jaja dags att ta reda på det =)

alla barn åt hamburgare utom johnny för det var hans ponny

kvällen har spenderats i en mysig fotölj med evert, fanny, linnea carroj och linn =) fotboll har setts och blondin skämt och alla barn historier har dragits för fulla muggar =) nu ska sängen bäddas upp ,ögonlocken stängas och kroppen slappnas av, jag säger bara hej john blund och hej då datorn !


radar

har äntligen sytt allt klart och ja det blev väl sådär, nu ska man ju som sagt tagga inför i morgon men eftersom jag inte vet om jag har nå att dricka så är mitt tagg inte på topp.. nä för tusan nu ska jag lägga mig och räkna får tills jag somnar!

GODNATT!

nu ska sys och nu ska fixas

på min att göra lista är det just nu inte många saker som kan strykas!

Jag har endast hunnit med :

-  mitt cv
- promenad med fanny och linnea
- skrivit lite på renässansen arbetet

och nu har jag också kommit på att jag måste sy om lite kläder som jag hade planerat att ha i morgon, så nu är dte bara för mig att at tag i detta så jag hinner innan sängen kallar, jaja får väl sätta fart !

HEJS !=D




 


to do list


plugg för hela slanten

vaknade halv 11 av att fanny ringde och väckte mig för att då var det dags för henne att fara på jobbet :) jag tyckte då det var lika bra att stiga upp eftersom jag har en hel del att göra idag ! har precis skrivit klart mitt cv och nu ska jag ta en paus innan jag sätter igång med engelska författarporträtt och arbetet om renässansen :( kommer bli en tung dag men lika bra att göra bort det !
 puss

surprise

kort dag på skolan innan jag intog ett säte på bussen hem mot Piteå , fikade med fanny och carro innan jag skulle komma hem och överraska mina familjemedlemmer att jag hade kommit hem eftersom dom inte visste om att jag anlänt till piteå, men då jag kommer hem är ingen hemma ! Blev sen ett besök hos kusinerna innan det var dags för promand ked fanny som slutade med ett litet besök hos fredde som sedan slutade här framför datorn  :D nu ska jag nog titta på lite gossip innan jag lägger mig för att sova ut ! sov gott !=D

plus och minus

aerobic har provats på idag tillsammans med fannie =) riktigt roligt och faktiskt jobbigare än jag trodde , så nu blir det nog aerobic tisdagarna framvöver ! nu sitter jag med migg silverschampo i håret och sak snart gå i duschen innan vi troligtvis ska laga smoothie =) sen blir det att ntitta på en film eller nå efter som oth på något konstigt sätt itne kommit ut i dag!

Dagens plus :
- Vi slutade 5 över 10 =)
- Jag fick vet att vi är lediga på torsdag så blir att åka hem i morgon
- Ida lagade got mat åt mit till middag ( pommes och grillat )

Dagens minus :
- Povet gick inte så bra med tanke på att jag varit för lat för att plugga
- Mina pengar är nästan slut och det är bara början av månaden.


first day

första dagen på praktiken förbi, vi ligger ju som sagt en hel del efter så måndagarna framvöver kommer gå ut på att nöta och åter nöta för att få igång tempot på permanent ,folieslingor osv , men det känns ändå mycket bra , ny lokal som dom öppnade idag där dom även kommer att ha tatuering så det känns kul :D

Godmorgon

nu är jag uppstigen , fixad och frukosten är äten :D nu drar jag till min första dag på praktiken så wish me good luck, men jag tror nog det går bra , vi är dessutom två från min klass så det blir nog bra det !=) ses sen ! puss =D

konsumentlagar

läste just fannies blogg om konsten att göra ingenting, för precis så har min dag också sett ut. jag har gjort absolut ingenting men ändå inte haft tid till att plugga på provet om konsumentlagar som vi har på tisdag, men eftersom jag själv valt att skippa det hela dagen lär det väl bli min sysselsätting några minuter fram över innan jag förmodligen ganska snabbt inser att det blir för jobbigt och för tråkigt och att jag ändå kommer måsta plugga hela kvällen i morgon och lägger ner det hela , måste tillägga att min helg har varit otroligt lugnt men så himla skön, helt enekelt en helt okej hleg, hoppas ni också har haft det, det var allt för mig

Kram ellan


make up



åh jag är så sugen på att gå en make up utbilning, nu efter att ha kollat runt på olika bloggar och sett alla maker och allt smink de arbetar med kan jag inte mer än vara avis :D  jag vill me gå sånn kurs !

Bloggdesign

jag försöker vekligen hitta nån som har lust att göra en desgin till mig men det verkar som att de flesta vill ha en summa pengar vilket jag kan förstå :D men om nån känner sig manad så är det varmt välkommern:D

PUSS

söndag

alla brukar ju tala om att söndagar är den värst dagen på veckan , men ska jag vara ärlig så älskar jag söndagar:D
man får sova ut och bara ta det lugnt , verkligen göra ingenting vilket jag tycker är undebart skönt ! döremot denna söndag kommer nog gå åt till llite plugg, men lika bra det slipper man göra det senare i veckan, engelska och konsumentärr nu för min del ...

hejåhå

nu sticker jag till fanny, men först plockar vi upp carro och styr kosan mot ica för att inhandla något att stoppa i munnen medan vi hejar fram idolerna !=) ha en trevlig kväll :)


Zu hause

hemma i piteå åter igen :) ida har just färgat min utväxt så nu är den borta, lite gul är jag också för den delen men där ska silver schampot får göra sitt jobb =) ikväll blir det mys och idol hos sivan med cs och linnea , och nu blir det snart mat och lite övningskörnning för in del !

hadet !

chillin with ma babies

mysigt, måste bara lägga in några bilder från kvällen och den goda fruktsalladen =)





Är hon inte söt så säg !

här kommer lite bilder från fotograferingen=)



Förberdelser - Här fixas hår och alla tillbehör prövas så det passar !



Sen sminkades denna tös av make up store



Vi valde en naturlig sminkning med lite rosiga kinder och färger och silver och grått för att få fram den kalla känslan i bilden



Ungefär så här blev reslutat



Tack för hjälpen får vi då säga till Julia som gjorde ett mycket bra jobb =)


fest banan



fruktsalladen var god och väldigt mättande =) speciellt banan som fannie nu har berättat går ut direkt i kroppen så då tyckte ida att det kanske vore en bra idé att hälla spriten i en banan för att det ska gå ut i kroppen fort,  haha hon tänkte att istället för energi dryck kanske en banan skulle funka bra så det  är något vi får testa på nästa party! nu har vi lite girltalk här i julans soffa och snart ska vi nog cykla hem till oss för att sova =)

Helgstädning med kanotconcealer!

lovely, städningen som jag och idis drog igång för ett tag sen har snart nått sitt slut nu saknas bara den så kallade skurningen innan vi drar till jul3 för idol och fruksallad med tjejerna =) hoppas dagens idol inte slutar lika skumt som igår, Linda var faktiskt en av dom bästa , men när folket röstar kan man aldrig vara säker ! Så idag sitter vi bänkade framför tv:n och försöker se till att rätt grabb åker ut!  ja nu blev det som sagt så att jag berättade om min dag iaf  men ja vad annars ;) höll migiaf ett inlägg ifrån det, jag jobbar på att komma på något intressant att skriva om , men det är inte lätt !


Trevlig kväll allesammans :)

One more reggea before the road

att bara babbla på om vad man gör dagarn ut och dagaran in börjar bli lite enformig, men eftersom det inte händer något särskilt i mitt liv så är det så det brukar bli, därför har jag tänkt skippa allt babblandet om vad jag har gjort idag och lägger därför bara in en liten låt som jag tycker är otroligt skön :D here it comes !


change of plans

planerna blev ändrade , promenaden 0och idol byttes ut mor spinning och release med fannie och therese =) riktigt härligt ! nu väntar en dusch sen ville ida ha sällskap när hon skulle titta på oth så det lär nog bli så innan jag sover en skön natt sömn :D

Foto , make up och en hel del stress!

helgalen dag, långa väntetider och en massa stress , men reslutatet på dagnes fotografering blev väldigt bra :D Julia som är idas lilla kusin och idag våran modell var väldigt duktigt , men tyvärr hann vi inte ta så många bilder eftersom fotningen och spciellt sminket tog längre tid än väntat =)  bilder kommer sen eftersom min kamer glömdes i lägenheten =) nu har jag och idan precis stoppat lie mat i magen vilket för dagen var tacos :D så nu väntar prommis med emma a och idis då förstås sen blire ju såklart idol !

PUSS

RSS 2.0