helgen

har varit lite off eftersom helgen varit ganska full =)

Fredag: Vi anlände till lillpite och ida lundström för vitlökskväll och en massa gott. Spel och skratt i mängder förgyllde vår kväll helt underbart!
 
Lördag: Kvantum väntade på mig redan 11.30 och där blev jag kvar till 20.15 då hela famijen plötsligt dök upp och tog mig till rörcentrum där kusiner och spabad väntade. otroligt skönt måste jag säga=) sen fortsatte kvällen med grönsaker och dipp framför rallybrudarna med family innan jag slutligen landade i sängen redan klockan 11 trött och sliten !

Söndag: Hjälpte mormor med att permanenta håret innan kusiner dök upp för att mätta magar med hemmagjord palt, sen bar det av till carro med ida där vi spenderade kvällen och natten framför greveholm=)

Måndag: praktik och kunder, dagen innehöll en hel del stress eftersom det visade sig att det var visning under kvällen! Som faktsikt var väldigt bra och där några ur klassen både var modeller och hjälpte till att färga.





Fotografen som tagit dessa bilder heter e.andersson :)


22:21

dagens:

+ Underbar massage av självaste c.ö
+ tacos till middag
+ promenerat broarna med vänner
+kindermaxi och mörk choklad
+ snart studie bidrag


body & mind

har varit på body&mind spinning nu på morgonen, så nu har jag precis duschat och gjort mig en smoothie som jag laddar upp med inför engelskan och sedan den efterlängtade idrotten med massage på schemat=)
Underbar torsdag väntar och endast en dag kvar till fredag, då vi tjejer kommer att befinna oss hos ida för vitlökskväll !

kvällspromenad

det har blivit en vana det här med att vandra broarna , riktigt mysigt må jag säga och tillsammans med tjejerna känns det som att man är framme innan man ens börjat , det gillar vi!

emmsan i ett nötskal

vilka dagar med denna emmsan, man ska då alltis skämmas. idag då vi bestämt oss för att parkera hos e.andersson har nån såklart parkerat på deras parkering och arga som vi blir knackar vi på hos alla företag i närheten men ingen öpnnar, så emmac  bestämmer sig för att köra och ställa sig precis bakom så den itne tar sig ut sen för att ge igen, hon ringde nästintill polisen också men e.andersson mamma stoppar oss! lyckligtvis lyckas vi hitta den stackars gubben som genast flyttar sin bil och vi kan äntligen ge oss ut på stan. Så nu är kläder inför " gör om mig " projektet fixat!

Emma är förövrigt världens lyckligast människa efter att ha fixat både internetbank och eget visa kort, hon har till och med bett sin pappa om att få betala räkningarna eftersom hon anser att det vore väldigt bra att få öva. Själv håller jag mig gärna undan från räkningar eftersom de har en tendens att ta ens pengar har jag märkt av egen erfarenhet. Att man dessutom måste vara arton för att skaffa det hon skaffat gör henne inte ledsnare. men vad tusan ca 3 månades kvar är ju inte länge , tiden bara springer iväg nu ju=)

25 Mars

godmorgon, har startat morgonen med en promenad runt broarna och har precis gjort en smoothie som jag dricker medans jag väntar på att emma ska plocka upp Svenska hela morgonen vilket inte lockar särskilt mycket men sen slutar vi ju i stort sett. Nu ska jag dricka upp min smoothie och sminka mig sen åker jag =)

Ha en bra dag allihopa !=D

" gör om mig "

idag har vi startat förvandlingen på vårat gör om mig projekt med att göra folie slingor i hel håret på våran modell. Kan minst sagt säga att vi måste tagit rekord på antal folie paket med tanke på hur hon såg ut då vi var klara. Men trots alla dessa foliespaket blev resultatet väldigt bra. Vi avslutade sedan det hela med brynfärg och bryn plock! så nu är vi i god fas med planeringen.


någon fyller år idag vem kan det vara?

nu drar jag mot staden =) kvällen kommer spenderas hos carroj där humöret kommer att nå högsta topp, goda drinkar och god mat skall intas efter vi proppat i oss fika som carro bjuder på. Så alla party people, klackarna i taket för ikväll ska det dansas=)

och sist min inte minst vill jag skriva ett himal stort grattis till min stjärna Ida lundström som idag fyller myndig ålder!!!


F som i Fredag

äntligen fredag som man brukar säga. och som vanligt då man anländer till piteå dyker en inte allt för ljuvlig doft upp.
skoldagen gick fort liksom alla andra fredagar, Frisör hela dagen lång då mormor och morfar fick ställa upp som modell.
Nu väntar fin middag med familjen innan jag ringer eå eftersom hon ville ha nattligt besök och sen ska vi nog hitta på något med julla, jocke ida och emma =)



Eftersom min kamera inte vill befinna sig där jag säker så bjudar jag på en bild från skolavslutningen i 9:an, en dag att minnas!

the summer holidays

torsdag vilket innebär snart helg. ser fram emot fikat hos carro, fest och att träffa tjejerna =)

men mest av allt längtar ju nu till sommaren , därför bjudar jag på denna bild på mig och emmsan i göteborg i sommras !


time to go

ja ni första skoldagen och bara två dagar kvar känns underbart =) nu har föreberdandet inför nationella påbörjats och det är allt mer än invecklat, Sensmoral, pedagogik var bara några av de få orden. nu börjar klockan närma sig träningstid så ska byta om och invänta emmsan som kommer och plockar upp oss så drar vi på core och spinning=)

mango papaya ingefära

att börja på ett nytt jobb innebär verkligen att proppa hjärnan full med massa ny information. efter jobbet var det bara att åka hem för att samla alla kunskaper.

idag har jag äntligen skrivit klart mitt referat för att slippa mitt ig i svenska så som belöning kikade jag på män som hatar kvinnor med carro och carro. Nu ska jag titta på andra avenyn tills jag somnar. Väckaren står på 05.40 vilket den inte har gjort på väldigt länge.

God natt!!

monday

Då var måndagen över och nu återstår endast två måndagar på praktiken. Känns väldigt tråkigt då man nu lärt känna dom men  det finns inte så mycket att göra åt det. ikväll har jag iaf umgåtts med sara vilket inte händer allt för ofta men lika trevligt är det varje gång må jag säga. kring halv 11 lämnade hon mig och datorn blev min vän framtills nu, och du ska inte tro att jag suttit här av nöje, nej jag har nämligen pluggat engelska gramtik vilket måste vara det mest tråkigt,

Nä nu ska jag somna så jag vaknar pigg eftersom det är min första dag på jobbet i morgon, 07.30- 15.00 kommer jag alltså att befinna mig på kvantum=)


Långträsk

dessa söndagar, med en massa ångest inför kommande vecka vad ska det vara bra för?
Jag har iaf haft en toppen helg i långträsk hos carro, god mat, skoter, underbart vädet och en massa film=)
Kunde inte ha blivit bättre!!




Frisörtest

sitter med fyra brudar och försöker plugga frisör. det går inte särskilt bra med tanke på

- Brända ostbaguetter som egentligen skulle vara vitlöksbaguettet men mina kära vänner emma och ida tänkte inte på att kolla vad det stod på dom.
- Hårfärgandes
- Emmas utan smink anfall som inte är annat än helt sjuka.

nä nu är det dags att ta tag i detta eftersom morgondagens prov inte annars kommer att gå på rälls som vi planerat!


Nu ska elllan ladda börsen..






jag är lycklig och min sommar är räddad det vill säga att penga problemet inte kommer finnas alls.
Jag har alltså fått jobb på ica kvantum och det kunde inte bli bättre =) Att min underbara vän eå också lyckas kamma hem jobbet gjorde inte saken sämmre.


hm.com

Nu är dessa sandaler på väg hem till mig =)




                                                H&M 198:-


* 2-3 Mars

nu kommer lite bilder från våra dagar i nalovardo =) Bilderna får tala för sig själv!'







I'm back

som ni säkert ser har designen nu dykt upp på bloggen =) så jag tänkte passa på att tacka Karin som gjort den åt mig och dra igång med bloggandet igen eftersom jag nu haft en liten paus. bilder ´från lovet kommer efter spinningen som snart börjar närma sig.

Bloggdesign

jag har en ny design på G som verkar helt underbar, så snart lär den den finnas på min blogg håll utkik :D

what a day

vilken dag alltså, jag har inte spenderat många timmar här hemma. Klockan 9 gick bussen till stan där det var dags för intervju på kvantum. Nervös som bara den klev jag in i butiken och gjorde bort det och som vanligt har man varit nervös i onödan, vilket man är allt för ofta har jag och eå kommit fram till. Sen hann jag landa i soffan en timma innan det var dags att åter igen vandra till bussen för att gå till salongen.

Då jag klev in i salongen hade alla redan fullt upp med att fixa alla modeller inför kvällen. Det var bara för mig att slänga av mig kläderna och börja locka hår vilket jag gjorde i ca 3 timmar efter det.  Då var i stort sett alla modeller klara inför kvällen och vi begav oss till acusticum för att kika på välgörenhetsgalan där modellerna skulle befinna sig. Det var alltså några elever från strömbacka som ordnat denna gala som projektarbet och det var verkligen super bra .att alla pengar dessutom gick till unicef gjorde ju det hela bara bättre.

Nu har jag precis käkat middag , några timmar för sent kanske och väntar på att tjejerna ska komma hem från fotbollen så vi kan umgås =)


En måndag på lovet

tjenare, jag och min vän är väldigt överens om att madicken är kung, lisabeth med! en ärta i näsan och flyga från taket med ett paraply är det inte alla som provat på. Så för er som vill uppleva nått nytt är detta kanske ågot att prova.

Från det ena till det andra, i morgon drar jag till fjällen tillsammans med emmsan, idan c.ö och c.s kan inte bli annat än underbart. Skidor, matlagning, underbara tjejer, bilder och skratt =) Där stannar vi till torsdag och lever campingliv tillsammans. Idag har vi handlat en massa gott som kommer befinna sig i våra magar om x antal timmar. chips, godis ja våran bil är helt enkelt ful. VI tvingades till och med byta bil. Kanske inte pågrund av överflöd av godsaker utan helt enkelt pågrund av för långa brädor och skidor. Så i morgon vid 9 drar vi mot fjällen. Dags att sova så man är utvilad inför veckans bravader =)










Söndag

gårkvällen bjöd på väldigt trevlig sällskap som jag säkert nämnde, Då ida och gänget bestämt sig för att dra in till stan väntade jag tillsammans med fanny på skjuts. Johan kom och hämtade oss så tillsammans med han och några till åkte vi runt och kikade på folk. Besökte även mörka skoger för att lämna av fanny men hon lyckades få följa med iaf=)  Driven på max passerades också en gång. och sugen som jag var beställde jag en cheezburgare och till min stora besvikelse var det gurkmajonäs på hamburgaren. så aldrig mer kan jag lova! vid 1 landade jag hemma i sängen framför en film =)

dagen har spenderats hos mormor där


RSS 2.0