fredag i all ära

Dagen horoskop löd såhär:
Du kommer att få en kväll full med nöjen och kommer att umgås med en masa människor.

Eftersom jag spenderat min kväll på ica och mina vänner lämnat mig för andra saker som utlandresor och jobb har jag nu intalat mig själv att sluta lässa dessa horoskop som ibland gör att det infinner sig en gnista hopp i vardagen.
Horoskopet är ju trotsallt höjdpunkten då man läser tidningen på morgonen.

Inser just nu att en hel del taggade tjejer sitter på ett plan påväg til varmare bredgrader, själv ska jag nu inta sängen för att fortsätta helgen där jag började den. 10.00 - 18.30 kommer jag att befinna mig på ica.


GRATTIS!!!!

idag är det en stor dag, min älskade älskade vän idis har gått och blivit myndig sådär övernatten!!! Jag hoppas att du tillsammans med mig och resten av partygängen kommer att få en kung kväll.=))



första dagen på det sista året

första skoldagen vilket även innebär att bloggen nu kommer att ta form. En evig massa information har dagen bestått av. en lärare skall tydligen lämna oss för umeå och en annan har tydligen gått och skaffat sig två bullar i ugnen.
Egen hårvård bestod eftermiddagen av och jag kan knappt tro mina egna ögon då jag tittar mig i spegeln och inser att jag näsintill har samma hårfärg som Pippi, fräknarna är dessutom på plats så nu saknas bara flätorna.

Ett tack till Skarpis som agerat frisör åt mig idag, och förvrigt var det underbart att träffa alla igen !!

RSS 2.0