chickenfreeze

lördag och jag har hunnit ut på en promenad och snart ska vi åka till linneas stuga för lite mys :D innan dess ska det bara handlas lite, tror bestämt att jag sak ta med mig sallad att käka til middag men har lite svår för att bestämma om jag ska ha kyckling sallad eller någon annan, funderar starkt på att försöka med idén jag fick höra igår.
Det var alltså så att förr i tiden då åhlens sålde mat, var det en kvinna som kom på den geniala idén att stoppa en kyckling i hatten. Otroligt smart tänkte hon , men då hon kom fram till kassan hade kycklingen frusit hennes hjärna så hon svimmade och hatten föll av och kycklingen också förstås :D så nä kanske skipper det  !

I won't disagree

Den här lyssnar jag på i min ensamhet.



always look at the bright side of life

dagen har bestått av åter en försovning inte bra alls. väl framme vid skolan analyserade vi låttexter sedan hade vi gympa och eftersom i stort sett hela klassen är sjuka så var vi bara 5 st så på schemat var det bedminton och styrke innan jag promenerade hem med eve =) kvällen har spenderats åt städning så nu äre undebart fint och luktar ljuvligt :D har precis börjat elda en massa värme ljus slagit mig ner framför tv:n och öppnat en chips påse! Underbart är mitt enda ord=))

don't walk away


jag berättade ju som sagt att jag tappat bort mitt presentkort och när jag ser denna bild inser jag hur mycket jag verkligen vill ha nytt smink så dags att börja leta, fast först borsta dom där som gör det lättare och äta innan jag slutligen skall hoppa i sängen. utan idan bredvid mig.

dagens!

dagens:

+ Jag har tillgång till dator i all ensamhet
+ ida ringde nyss och berättade att hon hade glömt sin sallad så det kan jag alltså äta till middag i morgon då jag ändå måste lag mat alldeles själv.
+ Mamma ringde och jag hade fått en liten lön som jag helt hade glömt bort

-  Jag och tekniska saker går verkligen inte ihop, du har en av mina knappar på mobilen dragit.
- Jag har alltså tappat bort min röda plånbok där jag också kommit på att mitt presentkort på make up store på 500 kr var inkulsive mitt id kort och några andra kort.
- jag kommer sova själv i 2 nätter vilket inte känns särskilt lockande.
-  jag är alldeles för sugen på något gott för att ens kunna existera med självklart har vi inget hemma.
- fy insåg just att jag också har alldeles för många negativa tanker som borde rensas bort


she left me

idan har ganska precis lämna lägenheten så nu är det bara jag kvar här! känns tråkigt men detta innebar att hennes dator nu är i mina händer, det känns däremot underbart vilket innebär att jag nog kommer kunna uppdatera lite oftare =)


EMMA CARLSSON 18 ÅR

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!!!;D



ikväll firas det

god morgon, god midda god kväll ! vars är mina djungeldjur?
sitter hemma och väntar på två tösar som varit i skolan och gjort frisyrer med djungeltema ska jag ha hört ryktas om , tycker de borde vara här snart eftersom om två timmar sitter vi nog i emmas kök och avnjuter en underbar middag =)
själv har jag precis kommit ur duschen efter en hel förmiddag på ishallen kanske inte det bästa med tanke på min hosta och så men lite övning i bilkörning blev det allt:) nu ska jag börja göra mig iordning tyvärr känns det tråkigt att säga det men en dag som denna känns det inte alls kul att börja fixa håret, sminka sig eller ens börja tänka tanken på vad man ska ha på sig. men trots allt tror jag kvällen kommer bli super !

ha en bra kväll !!


because you loved me

åh så otroligt bra , gåshud är vad det kallas !

vi ska åt samma håll

fortfarande sjuk men det är på bättringsvägen :D i morgon var det som sagt tänkt att några drinkar ,underbara mäniskor och en 18 årig emma skulle förgylla min kväll, men alkoholen får inte längre vara med på min kväll men den kommer nog ändå bli otroligt bra med tanke på att de undebara människorna och en 18 årig emma iaf inte sviker !=))

nu ska jag som sagt försöka vila så att man är så pigg som möjligt i morgon och så ska jag kika på let's dance :) mer intressant kväll än så kommer det inte att bli!

Vilken dag!

sjuk ,hosta , ont i kroppen och en hel dag i soffan framför tv:n. Dessutom är min dator fortfarande på lagning efter ca 7 veckor, kan inte påstå att dom är snabba. Men jag passar på att låna idas nu medans hon är på skolan och väntar samtidigt på att hon ska komma hem. lax och potatis skall då tilllagas =)


paus

mitt i städandet ringer idis som var påväg mot mitt håll med sin mamma, så det vara bara för mig och mamma att dra på sig ytter kläderna och göra nilssonstjejrna sällskap =) gick rund hortlax innan vi återvände hem tilloss för lite kvällsmat . Nu har dem precis dragit, maten för veckan är planerad så nu återstår bara att städa resten av rummet och att packa alla saker som skall med till skellefteå :)

praktik i morgon, städning nu!

suuunday

hallå =))söndag idag vilket alltid innebär slappar dag men idag medför sig denna dag även mycket ångest. skolan börjar och jag tror ingen av oss är särskilt taggade. Att det dessutom är 7 veckor till nästa lov gör inte saken bättre. jag känner mig helt deppig då jag inser att detta verkligen är lovets sista dag. inte nog med att skolan börjar så ska denna kväll gå åt till att städa och packa inför veckan. jaja nog om detta deppande nu peppar vi till helgen då emmiz fyller 18 och det ska firas med fest =)



jag och emmiz på min födesledag =)

breathing your love

musiken strömmade genom högtalarna på fredag kväll , jag drog till anna där josef och rasmus redan var och så började festen =) vi drog vidare mot folketshus i munksund där det inte var all för mycket folk, fick ganska snabbt skjuts till stan där mamma efter kaske en halvtimme hämtade hem mig och sängen var ett stort behov. Kvällen var helt klart värd att nämna och jag hade kul kan jag ju då säga :)



Lördag mådde man väl som man förtjänade men efter några timmar kom man väl igång igen och då var det dags att börja arbeta eftersom mormor hade beställt färgning och klippning. Så nu är min mormor som tidigare var nästan vit hårig samm färg som mig, dvs nästintill brun =) några centimeter kortare hann de också bli och även lite folieslingor hann vi lägga i eftersom hon kände sig nästan lite för mörk. mer cash i plånboken för mig innebar allt detta !
ica kvantum besöktes strax efter detta för inhandling av lite gott att käka medans jag spenderade nån timme i fannys säng :)

31

  1. Vad blir ditt namn baklänges?
    nile mörtskiw
     
  2. 2. Har du gjort en snöängel i år?
    nepp inga snöänglar

3. Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
måste nog ha varit de två dagarna då jag föddes J

4. Har en dröm gått i uppfyllelse?
ja det skulle jag väl tro, när man var liten hade man inte så stora drömmar!


5. Har du någon gång testat karate?
nepp, eller det beror på om sparkar och slag som man utövar hemma själv räknas som karate?

6. Första sporten du gick på?
fotboll

7. Minimorötter eller pommes frites?
Pommes så klart!

8. Vad längtar du mest till just nu?
Sommaren och Turkiet i maj :D

9. Hur gammal har du tänkt bli?
 det har jag inte planerat än men hade iaf tänkt leva några år till
10. Har du haft vattkoppor?
Jajemen

11. Vad drömde du inatt?
Nattens dröm kommer jag inte ihåg
12. vilken tv-serie är bäst?
one tree hill helt klart !

13. Vad åt du senast?
pinnbröd

14. Höga eller låga strumpor?
vanliga hederliga sockar

15. Vad är du mest rädd för i hela världen?
att nån av mina närmaste skall lämna mig för himlen

16. Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
har jag inget bättre för mig så varför inte ?;)

17. Vad har du för färg på ditt påslakan?
vitt och turkost

18. Bikini eller baddräkt?
om jag måste välja nått av det skulle jag ta bikini!

19. Snyggaste läraren?
har ingen hottie till lärare

20. Är du mörkrädd?
ja det är jag väl

21. Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
dumfråga

22. Riktig gran eller plastgran?
plast funkar utmärkt

23. Tänt eller släckt när du ska sova?
Så släckt som det bara går

24. Godaste drickan till frukost?
te

25. Vill du bli president?
Nej har då inte funderat på det iaf


26. Hur tar du dig till jobbet?
om jag jobbar extra så oftast några timmar i buss

27. Har du någonsin sminkat dig som punkare?
nej jag tror faktiskt inte det

28. Är du höjdrädd?
nepp:P

29. Vilket land vill du åka till?
jag skulle vilja åka till Afrika J

30. Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Då emelie druttade på stjärten då vi var och grillade


31. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
vilken av dom ?:=)

pinnbröd

med rosiga kinder eller snarare rött ansikte , klev jag nyss in genom dörre efter att ha spenderat en stund ute med alla tjejer. Bergsviksskolan grillstad var vad vi besökte med pinnbröd och en massa gott, men den inte allt för sköna kylan fick oss att traska hemåt och eftersom ingen heller var särskilt peppad på besök sitter vi nu alla hemma alldelse själva. kvällen kunde helt klart ha slutat bättre men som sagt det blir inte alltid som man tänkte sig :)

pictures of you

nu ska jag ta tag i det här igen hade jag tänkt,  hade också tänkte ge mig några nyårslöften som man kanske borde ha gjort för ungefär 6 dagar sen men eftersom jag inte kommit fram till några annu fortsätter jag att fundera.

Här kommer lite bilder =)

lilla julaton  med andréoch lottskrapning med hela familjen



nyårsafton:)

    

   

   

    



myskväll hos emma med hemmagjorda chips och varma hallon och glass







RSS 2.0