bättre sent än aldrig

har som sagt inte nämnt än vad som fanns i mina julklappar men dett var det iaf :

- en mobiltelefon
- en rosa ipod
- ett smyckesträd
- en datorkudde
- massage
- presentkort på make up store 500 :-
- presentkort på max 300 :-
- presnekort på körskolan 1500:-
- ett hope halsband som stödjer barncancer fonden
- Flytta hemifrån grejs
- fodral från gina
- viva la diva ögonskugge palett
-  lancomé mascara
- gossipgirlbok
- bh och trosor
- sockar
- fön
- ett spel

förövrigt har min jul varit underbar och nu taggar vi bara till nyår och det nya året och hoppas på ett underbart 2009!

rubrik skulle de va ja!

kvällen har som sagt bestått av planering som aldrig verkar bli något 100% säkert. när vi väl bestämt oss är det nått som blir fel så vi får se hur det slutar, men med tjejerna kan det inte annat än sluta underbart bra =) nu ska jag inta sängen där min bror säkert redan ligger och sover. Att måste dela sängen med han är ingen dröm eftersom han oftast ligger tvärsöver , men vad gör man itne för sina kusiner med familj då mormor ligger hemma och spyr och dom flyr fältet för att inte blil sjuka dom med!

REA

idag har jag besökt luleå för att titta på alberta. alberta är alltså en jacka som jag kikade på i piteå på team sportia och det visade sig att den var 500 kr billigare i luleå  så vi åkte dit. men självklart fanns den inte , men mig gjorde det ingenting eftersom jag ändå hellre ville ha en everest jacka från stadium och dom hade 25 % på jackor där så fick det bli en sånn ist! HIttade ä'ven min efterlängtade röda adidas tröja som jag genast bestämde mig för att köpa. så nu finns båda dessa godbitar hemma hos mig där även tjejerna inom en snart framtid kommer befinna sig för lite nyårsplanering!

world tour

nu hag bestämt mig att bilder får vänta tills jag får tillbaka min bärbara dator, om det nu inte skulle vara så att jag känner mig lite extra ambitiös nån dag och tar mig tid att lägga in dom på den icke bärbara :D

min dag har iaf spenderats hos mormor som ungefär alla andra annandag jul dagar under mitt liv. men i år hade vi bestämt oss för att bryta traditionen med julmat eftersom alla ändå var less det så mormor kokade palt istället. singstar, guitar hero , kalas och en massa gott hann vi också med under vistelsen hos mormor och morfar=)

ikväll har jag bakat taco paj med mammsen eftersom pappa fyller år i morgon, och nu kikar jag på körslaget eftersom det verkar vara det enda sevärda som går på tv ikväll=)


end of the day

då var julen över och man var en hel del saker rikare, jag har haft en helmysig julafton med släkt och god mat =) bilder får komma i morgon eftersom jag känner mig väldigt trött och har bestämt mig för att slå på en film :D hoppas ni haft en bar jkul allesammans :D

happy christmas

då hade vårat främmande åkt hem och bingolotto spelandet är över. ingen vinst liksom alltid. mina familjemedlemmar verkar längta efter tomten och har nog redan lagt sig men själv har jag inte kommit så långt. Jag hörde mamma fråga om något julbad eller så , kändes lockande men en ansiktmask, lite hårinpackning och någon skön musik i öronen:)



En bild från idis och eves fest bjuds på denna sköna kväll eftersom glädjen under den kvällen var i stortsett densamma som glädjen då man väntar på julen :D

tomten jag vill ha en riktigt jul , sån som man har när man är liten

vaknade rätt tidigt i morse så vid halv 10 var Daniel här för att få håret klippt inför julen, strax efter det väntade havsbadet på oss där vi badade en stund innan det bar av hemmåt för att städa rummet så jag inte skrämmer iväg tomten som förhoppningsvis även hälsar på mig i morgon:) nu har vi precis ätit pizza eftersom det hör till traditionen att göra dan för julafton , och senare dyker maggan , bernt och staffan upp för lite uppesittarkväll och lillajulafton även idag =)



julen kryper allt närmare och faktiskt har jag fått julstämingen på plats, men självklart är det inte som då man var liten då man räknade dagarn fram till julafton redan i oktober och då man flera månader i förväg skrev önskelistor som man senare skickade till tomten som självklart fanns ochsjälvklart var det även tomten som delade ut julklappar till barnen i alla länder.Man tittade på Kalle anke för att man bara älskade det, men nu är det bara något man helt enkelt måste göra fast man egentligen inte alls ser något roligt i det hela, det är först då det närmar sig slutet och man inser att magen snart ska få i sig lite julmat som man kan glädja sig åt att man tittat på kalle i år igen..



   

lite bilder från årets julbak!

inte min dag

åh, jag har försökt ladda hem icy tower nu flera gånger men det vill aldirg funka, jag blir sur som bara den!! jag behöver något att fördriva tiden framtill tomten kommer =)


merry christmas 2 days left

dan för dan före dopparedan som nu ingefär varenda människa i världen skrivit , men sant är det. Julstämningen har inte varit på topp men jag hoppas att inställningen blir en annan efter våran lilla julafton ikväll=) vi har precis ätit god mat och snart ska förmodligen någon present öpnnas med bror eftersom han inte firar jul med oss.

finurligt eller?

jullov och sovmorgon måste vara hur undebart som helst :D idag har jag tittat då bror spelat hockey och sen även tittat på öjebyn då dom spelade bandy. nu väntar jag på att fannygirl ska dyka upp i min lya så att vi kan hitta på nå riktigt finurlgit som fanny skulle ha sagt :D

im in love with a girl

tacos fyller hela min magsäck, julen mina tankar, johanna och sandra min kväll och gavin degraw mina öron=)



lördag

hej ligger i johannas säng och myser medans hon provar kläder, vi har nyss slingat hennes hår och är väldgt sugen på fest ikväll men vi får se hur landet  lutar=)

nu är det endast 4 dagar kvar till julafton och jag tror jag längtar som ett litet barn =)

pizzzatime

vi har precis käkat pizza och nu ska vi snart hugga in på godbitarna, om vi nu hade haft några ! haha tjejerna är nice och vi försöker planera inför nyår men som vanligt springer ämnet iväg till något annat och vi får inget bestämt, men efter denna kväll hoppas jag att vi har kunnat få ihop en meny  :D ha en trevlig kväll =)

x-mas holiday

JULLOV!!!!!! så otroligt skönt med 3 veckors ledighet, en massa släkt paket och mysiga stunder =)




Älsklingsunge vi ses efter jul<3

rubrik

då var det slut med praktik för det här året, jag kan inte fatta att vi snart har jullov och då vi kommer tillbaka från jullovet är det bara några veckor till sport och påsk lov sen bara nån vecka tills vi troligtvis åker til london och efter det turkey och slutligen sommarlov, tiden bara springer iväg nästan så man vill stoppa den ett tag =)


bath

med en pez i munnen som förövrigt smakar lika ljuvligt som allt annat sockberoende framkallande godis ska jag avsluta kvällen med ett bad eftersom att jag hela dagen lång räknat varor på Beijers och är helt slut i både hjärnan och kroppen kan det vara behövande=) med detta säger jag god natt och hej då!

Are we going to New york ?











Hittade dessa underbara bilder som min moster tog då hon var i New york och insåg därefter ännu mer hur mycket jag skulle vilja resa bort. New york skulle definitivt vara en av alternativen=)

fargadelinser.com

hittat ett väldigt välbehövligt erbjudande, blogga om fargadelinser.com och få en av deras underbara färgade linser helt gratis =)

ssshopping

dagen har spenderats på stan där jag shoppat en klänning som jag kanske ska ha på nyår men jag är inte säker än :) sen fick jag även 3 par skor med mig hem =) och ett halsband!

CANDY WORLD

idol noch godis vad annat hade man kunnat begära, kevin är underbart bra och håret på armarna reser sig rätt ofta, nu ska jag fortsätta heja på honom och alla mina girls ha en super kväll, ni andra med såklart!

shoes



dessa shoes till, jatack!

dress



Denna söta cocktail klänning för endast 62.99 dollar skulle jag gärna bära på nyår !

ridin dirty

vi kikade på systembolagets reklam idag där en av killarna sa: Det skulle öka min mentala utveckling, så kan du köpa ut till mig? , nja så kankse det inte riktigt är men att dessa skor  från chique skull öka min mentala utveckling ja det tror iaf jag !=)

ska det va så ska det

hej kära läsare, min uppdatering är inte den bästa och kommer inte vara den framöver heller eftersom att min dator fortfarande finns hos mannen som skall laga den.

just nu snurrar tankarna i skallen på vad julklapparna jag ska ge bort ska innehålla, har redan köpt de flesta men en del återstår att köpas. På min inköpslista står nyårsklänning och tillbehör väldigt högt upp men dessa saker kommer förmodligen att handlas i umeå där jag kommer att befinna mig nästa helg, skall bara njuta av helgen, baka julgodis och mysa med mina gosungar. Nu ska jag hoppa i duschen och vänta på att min combo kommer hem från biografen =)

3 days left

jag har nu nedräkning och som ni säkert tror är den till julafton men så är inte fallet, det är nämligen endast 3 dagar kvar till jag stoppar en godis i munnen och därefter fortsätter i en väldans fart! Burken med underbara kolor står redan och väntar och jag kan slå vad om att kindermaxin också gör det. nu ska jag föna håret och hoppa i säng , sov gott!

Stina det här är till dig<3

jag har glömt att gör en ska som jag lovade i fredags innan jag åkte hem från skolan. Stina min vän var ledsen för att ingen ägnade ett inlägg åt henne så det ska jag göra just nu.För stina är den underbaraste människa man kan hitta, snygg är hon också men det är bara ett + bland alla hennes andra bra saker. Här är en bild på min stjärna!


x-mas special

julen närmar sig med stormsteg och jag har nästan handlat alla mina julklappar=) Lucia kommer jag spendera i umeå för att baka en massa julgodis med kusinerna! minda andra girls ska väl som det är tänkt fira fanny som nu äntligen är inne på sitt 16:onde år, GRATTIS  I EFTERSKOTT STUMPAN! nu drar jag till skell !!


fuck exponering, fuck ------

hej, min dator är fortfarande bränd och jag med, vi ska alltså ha maskerad i morgon och har jag några utklädnings kläder? nepp inte det så det sket sig. dagen till ära har jag pluggat ltie smått med emmsan druckit te och sen cyklat hem på min cykel som för övrigt nästan hade frusit fast. nu blir det plugg med idis på praktisk marknadsföring som vi har prov på i morgon...fuck exponering eller vad säger ni tjejer?;)

hår å sånt

dagen i ord: slingor, klippning, subland,packning & skell det var allt.


RSS 2.0