After tonight

jag känner att dessa dagar hemma har varit väldigt välbheövde.
Och nu har den större delen av min inre stress över alla skolarbeten lagt sig.

- sammanfattningen är klar
- frågorna och svaren är omskriva så nu är det bara att skriva ut dom och börja träna.
- halkbanan är bortgjort
- c- fasen är planerad att avklara ikväll så att jag kan boka prov
- Inhandlat en skinnjacka och en annan vårjacka som var väldigt välbehövd

- Hämtat ut passet
- fått lönen

tänker avsluta detta med en underbar låt som min kära vän Julia lät mig lyssna på, helt underbar!


Och så startade veckan

loreal kurs hela dagen vilket resulterade i en hel del kunskap och information.
Så nu är vi lite kunnigare inom det området.
Manövertestet är avklarat och i morgon väntar halkbanan.
Förrövrigt har jag bestämt mig för att spendera valborg hemma i Piteå med mina kära vänner
som i nu läget består av emelie , carro och carro men inte gör det mig nånting.
Känns som att det var ett bra val med tanke på att förra året inte blir svårt att slå.
jag tror att denna valborg kommer bli 1000 gånger bättre.
med detta säger jag hej då och intar middagbordet.
Spaghetti och köttfärssås , ingenting att hurra för!

5 veckor

hela helgen har min plan varit att göra bort lite skolarbete som ligger och stressar mig men mycket sånt har det verkligen inte blivit. Så idag då jag har anlänt till Skellefteå ska jag försöka ta tag. Nu ska tacos få ta plats i min mage tillsammans med familjen och mormor och morfar !

36 dagar kvar till värmen =)

Gulligt

denna lördag har jag arbetat mellan 11.30 och 16.30. Sen plockade pappa upp mig för att åter igen besöka lf för att kika på matchen mellan Sverige och Finland. Kan säga att det fanns en hel del godbitar där så har bestämt  mig redan nu för att spana in dom i morgon igen. Promenaden tillsammans med mor har precis gjorts, så nu ska jag nog göra nån nytta men vad det blir är ännu osett.


Fredag i all ära

fredagen gick förbi lika snabbt som den kom.
permanent teori hela dagen
godkycklingsallad i all stress innan folkparken tog emot oss för lite styling av gästerna
Presentkort på make up store på 200 kr satt finare än finast!
Sverige- tjeckien på lf arena
syndade
dator och sängen

så har min fredag sett ut..

någonsin

solen lyser varmare än någonsin.
ida gör mig argare än någonsin.
Jag känner mig sugnare på glass just nu än förut någonsin
jag ska promenera fortare än någonsin
och slutligen jag skall vara duktigare med plugget än någonsin.

school

nationella i svenska bort gjort

nu återstår bara 4 delar nationella i engelska
två frisör prov permanent och färg och terminologi
och prov i projekt och företagande

livet leker inte när jag tänker på detta, men det leker med tanke på vädret  som stekt oss under eftermiddagen=)


solen lyser, himlen är blå , vad det är skönt att leva då

som sagt så blev sängen min vän för några timmar innan jag och idan tog tag i skafferiet som behövde rensas.
tacosen tilllagdes och sedan blev stödorden till mitt tal nerskriva. Promenaden är också kirrad så nu sitter nötterna i min famn tillsammans med lokan och väntar på att få ett nytt hem. Jag känner mig mer än hedrad till att kunna ge dom detta.
Nu ska jag va lika nötig som nötterna och försöka nöta in talet i huvudet så det sitter som en smäck i morgon då Bia vässar öronen för att bedömma mig.

Tisdag

esv på stan hela dagen med en kamera i handen är vad vi hunnit med.
Vi har varit Glada, Ledsna, Galna , lekfulla osv
Efter att ha besökt ungefär alla skellefteås sevärdheter genade vi genom en bilskrot för att komma till köket där en mycket gos kycklingsallad väntade på oss.
Nu har jag skrivit klart mitt tal helt, avslutat mitt pm så nu återstår bara lite övning och en promenad innan dagen är fulländad. Men nu verkar min rumskamrat ha dejtat john blund så jag funderar på att gå med i klubben!


looking forward to

27 skoldagar kvar till sommarlov
41 dagar tills vi åker till alanya
50 dagar  inklusive helger till sommarlov
56 dagar till man blir myndig

det finns alltså saker att se fram emot !

måndag (söndag)

medans som flesta nu sitter i skolan tvingades ha sin söndagsångest igår så sitter jag här hemma, har sovit ut och precis ätit frukost. En röst inom mig säger att jag borde ta tag i mitt nationella tal som ska hållas på onsdag men det känns som att det får vänta ännu några timmar. snart kommer helena får att på utväxten fårgad sen hoppas jag att ida står redo med promenad skorna så vi kan gå ut och vandra i det soliga vädret.

Hur  resten av dagen kommer att se ut är ännu oklart!

Ännu en rubrik

igår fick tre st brudar lite kortare hår, sängen fick besök redan klockan 11 och lämnades klockan 8 på morgonen då melker tyckte der var dags att stiga upp. Idag blev det promenad i solen och stadsbesök för att göra pass. Korten blir väl aldrig som man tänkt sig men det är nästan så att jag kommer hoppa över krogen i framtiden eftersom passet är den enda id-handling jag kommer att ha.

Ikväll hade jag tänkt umgås med ida och emma, men dom ska tydligen på lösviktshuser så blir dom allt för sena  tror jag minst sagt att jag stannar hemma även ikväll. Bakar runt lite gathörn eftersom körskolan väntar 11.30 och när jag sist skulle backa runt ett hörn misslyckades totalt. Sen kommer mammas kompis på besök för att få sitt hår färgat och slutligen efter det är det helg och fest =)

Misslyckad

eftersom min kamera gjort en lite längre visit än mig i långtäsk kan jag inte uppdatera med några bilder vilket innebär att jag inte alls känner lus för uppdatering.

kan iaf berätta att jag besökt polisstation tre gången i hopp om att få göra mitt pass men misslyckats alla tre gånger , hur misslyckad får man vara!

min måndag

min påsk har var helt undebar , söndagen slutade med en kväll med familljen. Bastu, ansiktsmask, skrubb och fruksallad vad mer kan man begära efter en kväll på jobbet =)

Måndag vaknade man med ett leende på läpparna , solen lös finare än aldrig förr så det var bara att bege sig ut på en skön promenad med fannye. Väl hemma åkte kläderna av direkt och bikinin fick komma till användning för först gången i år liksom sololjan. Så efter en hel del stekandes i solen ville farmor bli permanentad och klippt.

Vi intog även LF arena under eftermiddagen för att se Piteå förlora mot aik med 1-0. Efter matchen tyckte moster att salongen skulle öpnna igen så då blev det klippning färgning och slingning.

ready to go

sådär, då var man färdig för arbetet, nu väntar bara taco paj innan moster hämtar upp mig för att köra mig till stan =)
kommer hem vid halv 11 så då återstår det att se vart ikvällen slutar, hos linnea med massa partybrudar eller i soffan med en förmodligen sovandes mamma.

Lördag

vaken, promenerad och frukost äten så nu vill ida ha med mig på promenad, skall nog möte henne på vägen om några minuter innan jag drar till kvantum för några timmars arbete =) ses där!

inget napp

sitter hos linnea, fanny tittar på beverly hills medans ida och linnea just lämnade huset för att besöka ok i hopp om att det är öppet. Lösviktshuset och ica öjebyn hade tydligen bestämt sig för att ha stängt då jag och ida anlände för ett tag sen. Lång fredagar suger ibland.

Fredagen är lång

besöket i jörn ställdes in pågrund av snäoväder. Var det itne meningen att det skulle blir vår nu?
Istället styrde vi kosingen mot mellanboda för en visit hos mormor och morfar. Nu är kusinerna här för tredje dagen i rad på middag så ska försöka få Josefin att gå med på lite slingor så jag har något att underhålla mig med=)

Påsklov

att lovet äntligen kommit gör mig glad. Idag har jag utökat plånboken eller iaf för en tid framöver. Förhoppningvis bränt lite kalorier i och med min promenad till suntan där jag förlorade några guld tior för att förvandlas till en björn den här gången istället för den den kräfta jag blev förra gången.

ida har åkt hem för att bli ren och sen kommer hon förhoppningsvis och gör mig sällskap ikväll och äter lite kvällsmat tillsammans med mig=)


ALANYA





Resan är bokad och betald!
31 Maj till 7 Juni kommer jag att befinna mig i alanaya tilsammans med 6 underbara tjejer !
53 dagar kvar nu och jag taggar som aldrig förr!!


söndag

söndag och som vanligt tycker jag söndagar är helt underbara. vaknade för att ta en promenad med mamma innan kusiner och mormor och morfar kom på middag. sen dök daniel upp och ville bli av med lite hår så jag ryckte in. kvällen bestod av milkshake, wipeout och sanningensögonblick med ida =)



Att denna låt kommit ur högtalarna och in i mina öron ca 20 gånger idag har inte skadat mig alls, den är helt underbar !

Lördag

ja som sagt så har ju eå också lyckats ta körkort nu så efter min promenad blev jag stannandes av en ida i morgonrock som bjöd mig på frukost(som jag fick laga själv) innan vi blev upp hämtade av eå för att sola. I hopp att bli brun kom jag hem väldigt nöjd och snäppet brunare men allt efter som tiden gick så övergick jag mer mot det röda och nu ser jag ut som en kräfta vilket innebär att kvällen kommer spenderas med människor som sett mig värre dvs emelie ida och carro =)


proud

jag är sjukt stolt över mig själv för idag har jag skänkt hela 8 kr till världens barn !
det är också fredag och snart påsklov vilket känns underbart=)

nästan fredag

idag dök emma up vid 20 över 8 hos mig för promenad till skolan, engelska prov och sen promenerade vi hem igen =) nu är det en tjej som kollar lite i lägenheten så när dom har farit ska jag duscha och göra mig klar för tjejkväll i piteå!


1 April

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det johannas födelsedag , HURRA HURRA HURRA!
Grattis gumman på 18-årsdagen hoppas du har haft en underbar dag =)



Måste också passa på att säga grattis till c.sohlman som varit king idag och klarat körkortet!


Onsdag

dagen har sett ut ungefär såhär:

- Nationella i svenska B där Pippi spelade min huvuperson i bio mörkret
- Nästan skrivit klart projekt rapporten vilket innebär sovmorgon nästa tisdag
- Dragit igång med solningen = brun och fattig
- Promenerat broarna  och tränat core
- smidigt planer med Emma om en påskmiddag som vi hade tänkt skulle äga rum på tisdag innan vi alla gullhårare går på påsklov. Funderade lite på tacopaj, god efterrätt, måla ägg och klä ut oss till påskkärringar. Så alla gullhårare som vill flyga med oss till blåkulla på tisdag hör av er.



Nu till dagens plugg, engelskans prepositioner och skall/skulle!


RSS 2.0