plus

god morgon! gårdagen spenderades med malin frida och emelie hos sara :) där bjöds det på tårta kladdkaka och en massa fika, helt underbart! idol tittande självklart och äntligen lämnade johan oss. nu ska jag fixa mig för ikväll är det jobb som gäller =)

+ studiebidraget kommer inom en snar framtid
+ jullovet är endast 3 veckor bort
+ endast 2 helger tills jag får bryta mitt godislöfte och jag har nästintill abstinens.
+ mid dag ska spenderas med eå vilket aldrig kan vara fel!
+ jobb = money money money

ha en härligt kväll!

it feels lika a good day

hallå säger jag som lyckats komma hem till piteå två timmar tidigare än vanligt=) har inte  kunnat uppdatera på ett tag eftersom att min dator helt plötslit blev svart och började ryka. luktade bränt gjorde den också.

här hemma har det blivit jul och alla tomtar och ljusstakar är på plats. Jag håller på att längt ihjäl mig till julen och hoppas att veckorna fram över kommer att springa förbi som de tidigare har gjort. vi fick veta idag att vi får vara på praktiken hela sista veckan innan jul vilket betyder att vi får en extra vecka hemma i Piteå och ingen är gladare än jag för det.

London resa i maj har också kommit på tal så troligtvis bli det så tillsammans med engelska b gruppen, vi har redan beställt godis burkar åså som vi ska sälja , så om nån är sugen på farfars kola eller vad dom nu heter så köp av mig!! dessa kommer på tisdag så då är det bara att gå ut och sälja .

sist men inte minst ska jag komma ihåg att gratta min älskade vän sara edsborg som fyller år idag, love you honey<3

julen är här...

....och lyser frid på jorden

vi har nu börjat fundera på lite sånger till lucian , men jag har helt enkelt inte bestämt om jag ska vandra i tåget skulle vara underbart att bara få njuta av alla underbara julsånger från publikens håll. tanken på ett mordernare tåg med något annat än de klassiska klänningarna fanns också i tanken men lär nog bli det gamla vanliga.

nu ska jag och min combo för ovanlighetens skulle hitta på något annat än skola och träning , vi ska näligen bege oss mot getberget/morön för ett besök hos denn tös !


like it that way


ge mig!=)

designbyte

bloggen renoveras just nu, så pga av röran kommer era ögon få skåda detta under tiden jag jobbar på det!

jag vill ha...



Dessa saker skulle gärna få befinna sig i mina klappar på julafton. Klänningen från stylebystars och den röda bara för underbars adidas koftan, den nya viva la diva paletten, de två parfymerna som jag fullkomligt älskar och en ipod. Hope halsbandet som jag även fick förra julen men lyckades tappa i arvidsjaur skulle gärna få vara en av mina ägodelar igen=)

fullt upp

god morgon mina vänner=) idag är det som sagt måndag och praktik som vanligt på måndagar. idag har jag en slingning och två barn klippningar som ska hinnas med. nu ska jag oacka ner allt så inget glömms och snart dra mig mot staden för att inta salongen :) ha en mycket trevlig dag för det ska jag !

i'm not scared cause you're holding my breath

klippt fredrik och fixat mig är det enda jag hunnit med idag. Om ett tag drar vi till jocke , eller snart hoppas jag eftersom jag inte orkar sitta här längre =) hoppsan nu fick jag ett sms av c.sohlman dom kommer nu så bäst att avsluta ! ha en bra lördag kväll !=)

god morgon

eller god middag kanske man ska säga=) ännu en dag med sov morgon vilket var underbart . käkade frukost med mamma på stan och inhandlade en pärm och en loggbok till frisörtekniken och två par lite varmare strumpbyxor eftersom kylan verkar komma med storm steg .


 
i gårdagens städning hittade jag även en tröja som jag köpte för cirka en månad sen på vero modas club kväll =)



nu ska jag hoppa i duschen så jag är färdig då fredrik kommer och ska bli klippt =)

bönder söker fruar

stockholm blir det inget av har jag bestämt mig för , min ganska så tomma plånbok var nog det som satte stopp för resan =)

fick förresten höra en ganska rolig sak idag, min lilla kusin som alltså är 5 år hade varit med sin mamma och pappa på en affär där hon lyckades hitta ett bonde spel på halva priset , hennes pappa frågade då
- vet du vad en bonde gör?
ja svarade hon direkt för det visste hon såklart
agnes svarar- han söker fru =)



du är allt söt du min bonde ;)

tyckte det var ganska smart sagt eftersom det verkar vara det enda bönder gör nu för tiden =)

alwyas look on the bright side of life

måste säga att det känns nästintill underbart att vara sjuk just nu , förutom att min hals gör väldigt on ibland käner jag mig ine alls sjuk, då jag vaknade i morse visade klockan 11.10 och jag hade då sovit i nästan 11 timmar hur skönt är inte det:)  idag har jag ingen aning om vad som händer kansk lite plugg men vi får se:)


rockin around the chirtsmas tree



på tv , men innan dess ska det städas! ha en bar kväll alla=)vad gör man en kväll som denna? hört talats om att mina vänner i skell hittar på någonting vilket inte händer all för ofta och här hemma sitter jag och gör absolut ingenting. har pysslat lite i dag för att fördriva tiden och samtidigt lyssnat på julmusik för att känna den riktiga julsätmningen, jag längtar redan! tomten är ju underbar eller är det kanske paketen han kommer med som är det ?!  nu hoppas jag av hela mitt hjärta att de bjuds på något bra progrgam


stockholmia?

min onda hals smärta fick mig att vakna flera gånger under natten, så på morgonen bestämdes det att mamma skulle komma och hämta mig så vi kunde besöka vårdcentralen hemma i piteå. och precis som jag trodde visade proverna på sreptokocker(halsfluss) så nu blir det penselin 3 gånger om dagen i 10 dagar , men inte gråter jag över att få spendera några dagar här hemma med mammsen=) fick även ett samtal av idis så om jag förstått rätt har vi alltså bokat en resa till stockholm den 21 januari? =)


dress

vaknade med en inte allt för skön smärta i halsen som har suttit i sig hela dagen lång, min kamrat drog just på träning men jag valde att stanna hemma och bara vila upp mig. har förövrigt hittat en klänning som har fallit mig i smaken. från stylebystars för 399:-


han offrade sitt liv för att rädda andras

ladder 49 och tårarna vill rinna ur ögat! otroligt bra film om alla kunde offra så mycket för andra som mannen i denna film gjorde så skulle nog världen se annorlunda ut. men detta kan jag nog somna gott nu !

trollmor

klantigheterna fortsätter och jag vet knappt vad jag sak göra med mig själv. då vi skulle åka till arvidsjaur var vi tvungen att åka til skellefteå och byta buss där så när vi ska kliva på bussen kommer jag på att jag självklart hade kastat mitt kvitto och jag trodde inte det var sant, men självklart vem annars om inte jag. så jag tog fram min snällaste ögon och berättade som det var och jag vill följa med på bussen ändå ! tack gode gud säger jag eftersom jag verkligen itne hade haft råd att betala igen.

måste också berätta om en liten gubbe som vi också träffade på skellefteå busstation, han berättade att han ville se ut som ett roll vilket han verkligen gjorde. han hade en massa guldigt glitter i håret och julia fick också veta att han på morgonen gjort 50 sit ups så tog han näven och slog den hårt i magen för att vi skulle se vilka muskler han hade. Att julia skulle åka längskidor var han helt övertygad om och att emelie inte passade i sin blonda slinga fick han också ur sig, han tyckte att det var bättre att säga som det var ! han sa också att han tyckte det vore roligt om vi skulle prova på att göra något med håret typ at vi skulle se ut som jokrar det skulle passa oss.

nu förtsätter ladder 49 ska fortsätta se=)

sleep well cykel ställ

jobb hela kvällen lång, fötterma värker och huvudet behöver sömn ! God natt=)


poker

hemma efter en poker kväll sm inte alls blev så mycket poker :D danne och petter dök upp och även julla och jocke:) men trevligt hade vi och nu ska jag sussa eftersom jobb väntar i morgon och då vill man vara utvild. ja har nu fått tillbaka min kamera så nu ska jag bli bättr på att upd med bilder sov gott !

ellan och idan

idag har vi varit och tränat, mkt skönt! :) nu har vi nyss sett två skräckisar som var himla bra :D eftersom jag är väldigt mörkrädd så ska jag sova här hos idsan och ellsan =) sovgottt


in my bed

hej, läskig fiml visas på min tv med carro ida och emma i soffan. själv sitter jag gömd bakom en bänk för att hindra min rädsla! sängen vinkar åt mig och vill ha en vän men han får stå ut ett tag till eftersom han envisas med att hålla mig kvar allt för klänge på morgonen då han gör sig extra mjuk och bjuder på extra värme bara för att få mig att ramla i (snooz ?)fällan. kanske vågar jag mig fram från min lilla vrå nu, jag ska iaf jobba på det =) ha en bra kväll !

torsdag och en dag närmare helg

engelska lektion och det lika med a cincerella story kan det bli bättre =) att svenska läraren dessutom är borta och vi enbart ska fixa några bilder skadar mig inte heller . Det här känns som en riktigt bra dag jag är på topp! ciao =D

1900?

har haft för fullt upp idag för att ens ha tid att skriva ett enda inlägg =) skola, plugg, biblioteks besök, spinning och release har förgyllt min dag. Den har tyvärr inte varit mer spännande än så men jag känner ändå att det var väldigt skönt :) nu funderar jag på att plcoak bort middagen som fortfarande står på bordet jag och min kamrat är väl kanske inte dom bästa på att hålla undan man vad gör väl det ! nä varför sitta här och slösa tid, mat nu i väntan på min kombo!

+2 i vårat träningsgäng

Core aktiv

45 minuter core aktiv, hur kul som helst! Det blir verkligen en bra sysselsättnign för mig och mina kamrater på tisdagskvällar! underbart =) Nu är även idas cykel upp hämtad från över två veckors påhälsning hos emma e. Kvällsmat blev på det. Lasagne för mig och mackor och oboy för idas del, funka! Nu ska jag ta min dusch sen ska ida ta sin dusch därefter blir det oth och en skräckis:) Vem vet kanske ett par sidor ur idas bok också för hennes del. Tack för ikväll, fetpuss!! 
ps.checka in min kamrat =D.ds

emmis is home :D

hallå, idag har jag äntligen fått träffa min emma efter sisådär 3 veckor typ=) Brun och snygg!  staden fick besök av oss och även waynes. Sen blev det emmas place en stund innan idis ville att jag skulle komma hem så hon slapp vara själv så här sitter jag med ida som inte alls är social med huvudet nergrävd i en bok. 4 minuter kvar tills maten ska börja lagas så nu är det bara ladda alla mat muskler så hörs vi sen =)

bränd

som många av mina vänner vet är jag typ klantigast i världen och nu har ännu en klantighet hamnat på min lista. Jag råkade lämna plattången på igår natt utan att märka det.  vid middagstid dagen efter ska johanna sätta sig på stolen där den låg och känner att det var alldeles varmt. vi lyfter på plattången och ser då att stolen blivit brännskadad. Inte nog med det så ett tag efter tittar jag på min sjal som också legat på stolen och då ser den ut såhär:



Tummen upp till mig som måste vara den klantigaste personen i hela världen!"

what should i do?

jag känner mig rastlös som aldrig förr, bestämmer mig för att göra en massa saker men när jag väl tänker börja är det som att jag inte orkar . Denna dag har jag verkligen gjort ingenting, legat i min säng och tagit ett mycket skönt bad. Nu tror jag närmare besämt att jag ska städa lite eftersom min rum som alla andra helger ser ut som ett bombnedslag , sen ska jag fixa mig och fara och titta på min brors match , det var allt för mig tjohej!

pappsens dag

godmorgon, gårdagen blev väl inte som vi tänkt oss då slutet på kvällen blev nästintill kaosartat ! men jag vaknade som vilken morgon som helst i princip. Tacos fick bli min frukost och nu väntar jag på att klockan ska gå så att jag får fira pappsen på hans dag och ge honom sin fars dags present. Det är vekligen inget speciellt men det är väl ändå tanken som räknas?=)

merry christmas

känns som att julen närmar sig med storm steg. Då jag kom hem igår hade mamma bakat en del sorter till julfikat. Julen innebär också för mig en hel del julklappar vilket gör min plånbok ganska tom. men vad gör det? jag älskar fullkomligt julen =) och attt jullovet dessutom är 3 veckor långt gör itne det hela sämre !

nu ska jag närmare bestömt kliva upp ur sägen för att få mig något i min kurrande mage. dagens planer blir först att möta fanny och carroj på stan för att shoppa farsdags present sen ser det ut att bli fest med johanna pch gänget =)

pokerface

hemkommer från en kväll med fika på nodo, idol gotta ätande och en hel del poker, vi har haft väldigt trevlig och blivit riktigt haj på det här med poker så med poker kommer spelas för oss =) nu är sängen som gäller eftersom staden väntar i morgon för att hitta något till far, nån som har nå bra tips ?

bergsviksbron

jag har lekit lite med photoshop idag, jag är vekligen ingen stjärna men jag gillar vår bro och hade ingen bättra bild så denna  fick duga =)

hejrå

core.nu ses sen =)


hejdär


tänkte bara lägga in en bild på jullas mästerverk =)


i väntan på svenskan

Har du:
ett förhållande:
nepp
en bästa vän: självklart<3
blivit kär vid första ögonkastet: kan jag väl inte påstå
skrikit åt en lärare: näe, men sagt till på skarpen åtminstone.
kysst någon och sedan ångrat dig: Nja , varför ångra saker det som är gjort det är gjort !
ljugit för dina föräldrar om vart du är: jopp, sjunga singstar brukar funka ;)
några smycken som kostat över 1000 kronor: nej, så rik är jag inte.
snusat:  Ja
rökt: Det med men har insett hur dåligt det är så ska lägga det bakom mig.

Dagens:
klädsel:
cheap Monday jeans , grå bas tröja och en blommig sjal
frisyr: plattat och uppsatt i en toffs
låt: hold you in my arms

vill ha: fredag
sjuka: usa har fått ny president och jag hade inte en blekast aning om det.
beroende: tuggummi eftersom jag snörde i mig min frukost och inte han borsta ni vet vad!
saknad: nått saknas men kan inte sätta fingret på det
köp: inget än, men måste investera en pärm , loggbok och färgpennor till i morgon=)
godis: godislöfte för min del, men jag är grymt sugen!

Första:
bästa kompis:
Johanna tror jag, vi möttes första gången du hon hälsade på mig på bb
bil: det minns jag inte, bilar är väl inte till för oss tjejer?
husdjur: måste nog ha varit en sån där liten rosa kanin som nästan alla hade
semester: tror minsann att det var Stockholm
jobb: kruktvättning, deni ;D

köpta skiva: Jag har aldrig varit ett fän av skivor så jag vet inte
piercing: öronen men minns inte vilket av dom som fick lida först
konsert: har knapp varit på någon så vet ej
fylla: skolavslutningen i 9:an

Blandat:
är du blyg inför det motsatta könet: beror på om jag känner han/henne
hur gammal blir du nästa födelsedag: körkort & puben så gissa själv ?=))
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: säkert men inget jag minns

 använder du huvtröjor: sometimes
vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: ofcourse : )
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta:  tjejer

10 sista:
personen som sms: johannab
personen som du kramade: vet inte julan eller fannie i think ;>
personen som ringde dig: mamma vem annars..

personen som du ringde: Johannsipannsi
alkoholdrycken: öl och sprit i helgen
bilfärd: med Jonte och Chebban igår

filmen du såg: Felon typ =)

gången du grät: minns inte.
måltiden: bröd med ost och apelsiner

9 skulle du:
våga hoppa fallskärm: Absolut!
våga hoppa bungyjump: jies;)
kalla dig själv lycklig: ibland, ibland inte =)
hellre ta bilden än vara med på den: ta den hatar att vara med på bild ..
kunna gråta över en kille: menja
kunna gråta över en tjej: Ja ingen könsdiskriminering hära! 
ljuga för någon: vita lögner funkar alltid!
kunna springa 50mil: Jag jobbar det 3 km är väl en bra början?


5 val:
solnedgång eller soluppgång: solnedgång tror jag nog
sommar eller vinter: Sommar för då känner man sig fri, men sommarjobb kan suga.
vilken ålder har varit bäst hittills: Jag vill vara 4 år igen!
sova på sida, mage eller rygg: rygg eller sida på mage kan jag inte andas
kramar eller kyssar: vet faktiskt inte, skulle inte tacka nej till nått av det

4 saker:
du gör när du har tråkigt:
Alltid dator!
du gjorde igår kväll: tränade med fannie
du kan höra just nu: Stina sjunger so what
du inte kan leva utan: mat & vatten antar jag?=)

3 personer:
du kan berätta allt för: Finns ingen jag verkligen berättar allt till.
du tycker om:  jag tycker om en hel del människor
du inte gillar: finns väl någon jag inte gillar men inte är det många

2 val
Coca Cola eller Fanta: gillar egentligen inte nån av dom men cola skulle jag nog säga
hund eller katt: Allergisk är vad jag är så helst inget

1 önskan:
har för många för att kunna välja en




my head is up high

jag vet inte varför med denna låt spelas om och om igen i mina högtalare , jag tycker den är underbar !




Det var allt för mig God natt =D

Happy birthday to you

min bror fyller 21 idag så även om han kanske inte läser min blogg tänkte jag passa på att säga grattis. imorgon ska vi ha fika för honom så jag funderade på en tripp till Piteå men det är ännu oklart! ida sitter nu och nöter grey's så jag tänkte inte duschen innan hon gör det . hade också tänkt ägna lite tid åt mig själv med lite ansiktsmask, fix av naglar och något gott att käka :) 

klara , färdiga, gå!

freepowerdancat klart för dagen, tycker passet var helt okej man fick verkligen släppa loss och skaka på allt man äger och har! Du som vågar släppa loss skulle absolut gilla det vilket jag gjorde :) så detta kommer testas igen fanns ett steg i koreografin där jag stod som ett fån och tittade medans alla andra skakade loss hoppas på bättre lycka nästa gång som amn brukar säga =)

freepowerdance

hemma från skolan, redovisningen på kultur och stilhistorian är bort gjord. vi har tänkt dra igång en städning men det verkar vi inte hinna innan jag drar på free power dance  =)

"Släpp taget, slappna av och dansa med hela ditt register - låt dansen bli din fysiska träning där smidighet, styrka och kondition tränas samtidigt som du fyller på med mental energi och låter känslor synliggöras! "

haha hur låter inde detta ?=) det skall vi ta reda på snart ! ses senare =)



Såhär kanske vi ser ut ikväll men sånna magar kommer inte existera

surmule eller?

ida har nå cp ryck , kallar mig sur bara för att hon skrattar åt sin dåligt skämt! haha nu ska vi tydligen börja använda ordet surmule också, vad tycks om den idén?=)

my day

dagen har varit underbart skön och jag hur hunnit med en hel del som att :

# Sluta tidigt vilket slutade med att jag hamnade på stan och har där med inhandlat åretförsta julklapp till självaste mami, vad det är tänker jag inte avslöja ifall hon skulle hitta till min blogg.

# Ätit en underbart god middag som bestod av pommes & hamburgare med bea kanske låter äckligt men det var sjukt gott trots att bea inte står högst upp på min lista.

# Tränat både aerobic och core aktiv så jag räknar med att om ca 2 dagar framöver kommer min mage ha mer
träningsverk än jag någonsin tidigare har haft.

# gurka och dipp framför oth har ännu inte blivit fullbordad men nu ska jag klappa min kompis på ryggen och säga att det är dags. Men jag tror hon är minst lika peppad som mig=)

så med detta vill jag bara säga puss och god natt!


photo

jag har fått mina porträtt bilder idag så nu äntligen slipper jag se det hemska kortet från 9:an på mormors bokhylla, nu återstår bara att få se hur det ser ut på riktigt.

fastfood

vad känns just nu mer lockande än hamburgare och strips med med kära combo? blir nog svårt att komma på något! Vi sitter i varsin ända av rumet och jag tror nog både jag och min combo gruvar oss för att steka den där nedrans burgaren som tydligen inte vill steka sig själv, nä nu ska jag ta tag i det hela för nu pep micron och stripsen är klara . maten kallar !

you're the reason i come home

jag har nu slutat för lite mer än en timma sen men sitter fortfarande kvar på skolan, det är förjdävligt :S min buss går på 10 min om jag inte stannar kvar för att kika då mina duktiga klasskamrater räknar matte. ikväll ska vi köra core och aerobic, så från och med idag är det hårdkörning fram till jul. jag är peppad ;)



movienight

två snälla pojkar plockakde upp oss vid 9 utanför oss, det blev ens väng förbi karamelltåget innan vi slutligen hamnade i en lägenhet där  massa ljus var tända, chips, dip och cola stod framme och filmen var laddad, Efter en mysig kväll skjutsade dessa pojkar som ordnat allt detta gulliga även hem oss så nu intar vi sängen med stormsteg , Sov gott !



Nomy - hold your head up high  ♥

schooolstart

pratiken klar och den lila slingan borta med vinden. idag har vi fått fårga hår , fransar och bryn . Känns bra att få göra nån nytta så vi kommer nån vart i vår utbildning. Palten är förövrigt också uppäten så nu väntar en hel del packning och så innan vi drar till skell efter detta underbart sköna lov, skulle inte ha skadat med en vecka till. 
städning och packning jävlart nu !

bättre sent än aldrig som man brukar säga

här kommer llite bilder från halloween alla stulna från folket som medverkade, tack för en trevlig kväll till största delen, men som vanligt en fest utan problem är ingen fest , eller vad sägs ?:)




Linnea - Cowgirl



Hanna - Fånge



Carro, Fanny och Emelie - Power puff pinglorna



Carroj - djävul



Linn -  sörjande



ida - Catwoman



Danne och Petter och vad dom var har jag ingen aning om=)



Caroline, Carroj och emelie - Sörjande, djävulen och bubblan



Fanny - Blomman

RSS 2.0