sunnyday

idag har vädret varit strålande vi vaknade kring 10 efter en hel natts sömn i min husvagn. Har legat ute i solen ugefär hela dagen om man bortser från det lilla avbrottet vi besökte ö&b för att jag och ida skulle köra hem morfars moppe som han köpte , men icket den var i delar. På vägen hem från Ö&b plockade vi upp linnea som följde hem och myste i solen med oss. Blev lite rakande av ben och nu väntar tältning med emma, linnea och ida=) kommer bli mys med oth och allt =)

Hej så länge !=)

hate it

image96


nu har vi lagt ut marmelad för att fånga myrorna, och snart är hela marmelad klumpen svart, fy vad vidrigt ! Det känns dessutom som att det kryper myrer på min kropp hela tiden. nä usch jag vill inte se dom nå mer dusch dags ;D

inviger

ser ut som att det blir att övernatta i husvagnen i natt ,första natten för i sommar=) Blir nog att hyra film och bara mysa där med emma ida emelie carro och linnea :D men först blir det tacos med kusiner och familj =) ses &hörs!

usch fy och blä..

jag har myror i mitt rum och det är jätte äckligt , jag har precis dödat sex stycken och nu hoppas jag att inte fler dyker upp för då dör jag..

hardwork

idag fick jag en träningsvän med mig på gymmet myccket roligt, och mycket duktiga var vi :) vi övertalade till och med oss själva att köra lite på orbitracken eller vad de nu heter sen körde vi några övningar. nu har jag precis duschat och funderar på att ringa eå eftersom en viss ida är väldigt seg på att hoppa i duschen och jag inte orkar vänta längre eftersom jag vill hitta på något för vi är lediga i morgon, eller vi har 40 minuters idrott typ vilket inte känns så värt måste jag säga:)


torsdag

idag har vi utvärderat engelskan och sen har vi städat i salongen. Nu så har jag just käkat lasagne och nu väntar en springtur med idisgirl i den stekande hettan ;P

we can change the weather, as long as we're together

Har just varit ute på en morgonpromenad, det måste vara bland det skönaste som finns. solen lyser så härligt ute så nu ska jag ta mig en dusch och sen gå ut i solen och äta frukost.

hejåhå

idag har jag övningskört för första gånget i mitt liv och med tanke på att jag aldrig provat köra bil förr gick det hyffsat bra måste jag säga , men det där med kopplingen var inte lättast alla gånger men bättre gick det efter ett tag.
för övrigt har vi vart på utflykt på nordanå med klassen riktigt mysigt ändå .


Friends forever

image95


As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

solen skiner

denna dag har jag hunnnit med en springtur och sedan en heldag på stan med en hel del shopping=) har handlat underkläder,  en kjol, ett par örhängen, ett par pumps , byxor  och en tröja:) nu så har det ätits plätter och nu väntar det solning på suntan med moster ;D

sleepwell=)

                                                                            image93 
Min lilla grabb har blivit hela två år nu så nu är han storgrabb! 
           Den lilla melkersson har däremot somnat nu så nu ska
           jag nog lägga mig och titta på lite film med agnes och sen ska jag nog själv gå till sängs:)

one tree hill

image92


Detta måste vara en av dom sötaste ungarna i världen jag bara älskar han ♥ och one tree hill måste vara räddningen på denna dag , det är helt underbart bra att man inte kan sluta se =)

lördag

ikväll har jag emelie ida och anna besökt emil ett tag va rätt trvligt att träffa petter och danne å alla =) fick även veta att examen nog kommer bli lyckad , sen drog vi vidare till öjby och som vanligt kommer det alltid upp något oväntat och förstör kvällen varför kan inte allt bara vara som vanligt en gång. Jag är fortfarande ovetande men hoppas att det blir bra och att det inte var något allvarligt. nä nu ska jag sova ska upp med bussen tidigt i morgon till umeå :)

shopping

for på stan för att handla lite examenskläder idag, blev en klänning, en kofta, leggings en sjal och ett fodral :) känner mig faktiskt rätt nöjd , bildet kanske kommer senare =) sen blev det solarium, testade det nya ståsolariumet och jag tycket faktiskt att det var riktigt bra så det ska vi göra fler gånger . nu ska jag gå utoch fika lite, eller åtminstone titta på eftersom jag har vad med denne ida och stina om att vi tien får äta fika , glass , godis chips eller mat på frasses osv fram till skolavslutningen :P


grillning

image91


ikväll blir det mys och grill med tjejerna =) vi ska nog besöka mallan och dom som ska tälta så då hade vi tänkte gör lite pinnbröd å grilla :D ha en trevlig kväll allesammans ;)

Allt ska va på pricken.

image90image89


Jag är sugen på att beställa en parfym från new york nu när ändå min moster ska åka dit men jag vet inte vilken är sugen på nån av dessa men jag vet inte riktigt, nån som har något annat förslag på en godluktande parfym?:)

happytime =)

image71

jag kom som på idag att jag var lite sugen på att åka till umeå så jag åker nog antingen på lördag eller så blir det söndag sen så stannar jag till på måndag och shoppar med emman :) då får jag också träffa mina sötnosar som jag itne träffat på ett tag  ;D  dessutom så har mamma och pappa kommit på att dom ska åka till gotland just då jag är i gbg så jag får några ensamma nätter för mig själv här hemma i huset , inte helt fel det heller :) känns som att denna dag ändå blev lite postitiv till slut=)

a drop in the ocean

fyfan nationella i matte b måste vara bland det svåraste jag gjort under mina år. fattade typ ingenting så usch fy och blä för det vill inte ens veta hur det gick . sen nu blire plugg hela kvällen till idrotts provet i morgon eller ja åtminstone en del av kvällen hade tänkt hinna förbi johanna en sväng också men vi får se vad som hinns . jaja, idrotten kallar så dags att ta tag i det.

puss : ) 


sol och spring =)

solariumet har fått besök av mig idag äntligen, nu kanske jag får lite färg men jag kommer ju ändå känna mig blek som bara den då julla kommer hem från turkey, den lilla tösen åker dit i morgon och som vi kommer sakna henne och vara avundsjuka då hon ligger där på beachen medans vi andrar sitter på sur jb och nöter,men hoppas du får en mycket najs resa iaf :D jag har även hunnit ut på en springtur och eftersom min mobil är på lagning och den gamla mobilen som jag nu använder har jag tappat bort minneskortet till och min mp3 har också gått sönder så tvingades jag ta mammas mp3, det gick väl bra till en början men då jag hade kommit halvvägs slog den jävulen av... fy vad sur jag blir inget verkar vilja gå min väg just nu.. och inte nog med det så har jag nationella i matte B i morgon och det är svårt som bara den och jag har itne ens räknat klart alla kaptel så wish me good luck . dessutom är alla andra lediga utom vi!


fuck you stina

vi har just spelat neger och president och stina den ungen blev president hela tiden och jag ja fick vara neutral , men reglerna var wierd måste jag säga men skojj var det iaf =)


ääntligen!!

då var data provet gjort och nu återstår bara att se hur det gick, det var en helt cp fråga i slutet som man verkligen inte fattade vad man skulle göra på och 10 poäng var det på den så ja det kommer nog inte gå så bra det här...

summersummersummer

då hade man anlänt till jb för näst sista onsdagen det hår året, nu väntar data prov så önska mig lycka till för jag har verkligen inte varit flitig på att plugga till detta prov. sen efter lunchblir det teater på nordanå och sen har jag så tur idag att mamma och pappa kommer och hämtar mig så jag kommer hem fortare=)


all night long

idag har jag varit trött hela dagen kanske beror det på att jag inte kunde somna igår av någon konstig anledning eller så var jag bara allmänt trött. Vi hade iag en färgteckninker från loreal som visade blekning och ljusare färg . Jag fick min hår ljusare färgat och det känns faktiskt bra måste jag säga, sen blev det nyansering på ida och slingor på julla, både blev mycket snygga.

sen blev det cirkelstyrka och då jag kom hem gjorde jag en sallad som jag åt tillsammans med min mamma och tittade på andra avenyn, alltså jag dör vas spännande och nu kommer man få vänta hela sommaren innan man får se fortsättninge, sen skulle vi då till stan och sola men då var min mamma allmänt trög och segade sig så det hann stänga och sur var jag för det eftersom jag inte orkar plugga innan solningen och sen blev det ingen och jag hade då fortfarande in läst igenom någonting av provet vi skulle ha, så nu äre det bara för mig att börja råplugga får väl se hur länge jag blir uppe med det men lär nog ta ett tag innan jag kan alla lagar och skit......

jaja sov då gott alla som inte måste plugga inatt. =)


tillbaka i piteå

då var man hemma efter helgen och ovanligtvis känns det inte det minsta skönt, jag känner mig irriterad på allt och alla här hemma och skulle helst bara vilja härifrån ett tag. Det enda som känns skönt är att få komma tillbaka till träningen så nu har jag spinnat för idag:) palten är också äten tyvärr före jag tränade så den satt inte alls så skönt i magen under passet men lever det gör jag så nu är det bara att tagga för skola i  morgon för då kommer loreal och jag ska äntligen få min utväxt färgad:D

söndag 16.10 =)

då hade man nyss varit och käkat frukost lunch middag eller vad man nu vill kalla det på max :D gårdagen var helt okej , maten smakade bra och vi hade allmänt trevligt =) sen for vi vidare till chebban och sen därifrån vidare till isak. sen vid 4 så skjutsade isak hem oss och vi gick och la oss :P nu så ska jag och emmiz mysa och titta på lite film sen väntar fika hos julla ikväll eftersom den gullhönan fyller år idag=)

image59

GRATTIS ÄLSKADE JULIA SKARPSVÄRD!:D

image66image61image63
image64
image60image62

klassfest hos denne=)

festen är ball och vi har skojj:D denne är grym och hennes house också, varför vi alltid hamnar hos henne vet jag inte men trevligt har vi iaf :D hooppas ni andra också har det och ring om ni vill va med , pusssciao=)

partyyyy

klassfest ikväll =) grillat med pommes och holiday på menyn :P sen blir kalajs och fiande för julan kommer nog bli najs iaf;D nu äre frukost som gäller för min del . ciaoo ;D


friday

image58


sitter just nu hos min vän johannsi och har nyss varit och inhandlat allting för i morgon, känner mig väl lite mer taggad idag men inte på topp så vi får väl se om kvällen i morgon slutar hemma i piteå eller i skell. ikväll vet jag inte vad som händer vi får väl se vad kvälle har att erbjuda . bad på gympan , for som sagt till skell för att bada i 40 minuter, fy för det...

torsdag

image54
har just kommit hem från ett pass pilates. hade hoppats att det skulle ge mig ny energi och ork och att jag skulle känna mig på bättre humör men inte det. Denna dag har bara varit allmän jobbig först möte med skolsyster sen skriva tidning på engelskan som väl ändå var helt okej, sen lunch som inte alls var särskilt go med det gick att äta, sen lunch rast och nöt i soffan och planer inför klassfesten som jag inte alls känner mig taggad för , känner mig verkligen itne taggad på nånting just nu. och inte nog med det så skulle vi föna den där jävla herrdockan på frisör tekniken och det gick sämst, man ska få fram en maskulin form med min såg ut som kom och hjälp mig! sen blev det då buss hem och jag förväntade mig något gott till middag , då jag kom hem kom jag på att mamma skulle ha junta vilket alltid innebär plätter hemma hos oss , men just idag hade hon lyckats göra feta plätter som jag verkligen hatar så jag åt bara en och så gjorde jag mig en varmmacka. nu efter att ändå ha fått lite träning ska jag nog stoppa mig något i munnen sen tror jag att jag ska lägga mig och sova för att i morgon åka till skell för en timmes bad, värt säger jag då bara att sitta i en buss i 2 h för en timmes lektion. nej och nejtack säger jag till den idén men det ser ut som att det blir så iaf :/

wednesday

onsdag och permanentprovet bortgjort! sen vare datakunskap som gick fort vi skulle skriva lite anteckningar sen fick vi sluta så då tog jag och emma moppen med ägghjälmen och åkte in till stan för att fixas julla present. Så nu äre fixat och klart och jag hoppas hon kommer bli nöjd , men det tror jag =) sen shoppade vi lite smått inför klassfesten /jullasfödelsedagsfriande på lördag. nu har vi precis stoppat lite mat i munnen och nu blire nog plugg för emmas del tills julla kommer hit och håller oss sällskap.

måste också berätta att emma skämde ut oss lite smått, då vi kör förbi busstationen ska ida precis gå in på bussen när vi kör förbi och med ägghjälmen på skallen sitter jag bakom emma och den nöten bestämmer sig då för att tutta 4 ggr så att alla tittar på oss och där satt jag som ett fån.., PINSAMT!

cirkelstyrka

då var man färdigtränad för idag, körde nyss cirkelstyrka och nu väntar dusch och smoothie tror jag :D sen blir plugg för fulla muggar inför permanent provet i morgon.  vi ska som sagt inte rulla en permanent utan veta vad en p-vätska osv innehåller. fy för det. hoppas också att jag ska kunna ladda hem lite oth så att jag kan titta på det en stund innan jag åter igen ska sova.

tisdaghemma

jag är hemma hela dagen eftersom dom andra har nationellt prov på morgonen och sen har  vi matte som jag bestämde mig för att göra hemma istället. har hunnit städa och titta på ite film på morgonen, har även hunnit vara ute på springtur och nu käkar jag pastasallad med kyckling coh tittar på andra avenyn.


spinnat

det har jag gjort idag, var ett annat pass idag vilket kändes himla trevligt :) smoothie har också hunnits med och även ett avsnitt av aa :D nu börjar det blir riktigt spännande kan jag lova. Nu börjar även skola lida mot sitt slut och även då frisör tekniken. Söt linnea var på besök idag och idisgirl klippte henne, blev riktigt snygg måste jag säga;D sen gjorde julla en läggning på mig och efter det bestämde annso att stylandet skulle bli en cruelladevil frilla... lite tantigt men annars helt okej, och eftersom julla redan gjort hela förarbetet blev annso sugen på att göra en svinrygg vilket hon gjorde, blev faktiskt najs tycker jag men sen tror jag minsann att det fanns ett par väldigt omogna människor på bussen som försökte få något att fastna i mitt hår..... fyfasen säger jag då bara , synd att ni inte passerat lågstadiet än.

söndag hela dagen.

vaknade kring 12 och bestämde mig för att åka direkt och träna vilket jag gjorde. sen väl hemma blev det en eftetlängtad frukost, riktigt bra frukost fakltiskt. havregrynsgröt med en banan. sen så kom även kusinemma på besök vilket inte var igår så då har vi också kakat lite äppelpaj med vanilj sås  , mumma kan jag då säga=)

tonight

var på ica med sara för att inhandla lite gott, sen så sitter då jag med henne vid datorn och då händer detta :

Sara - vars ligger bankok?
Elin- men det är ju i Thailand typ deras huvudstad.
sara - jaha
Elin- men vad bra då har du lärt dig något idag iaf.
Sara- va? jaha, haha, ja att bankok är turkiets huvudstad.


nu blir  det iaf film med brudsen  =)
-

livet är en fest eller ?

image52

ja livet är en fest är väl var man brukar sig men det kan jag inte rikigt hålla med om och det gjorde inte min vän emmaandersson heller utan hon kom faktiskt på att den många dagar är en riktig bakfylla. och det tyckte jag var bra sagt av henne. för det stämmer verkligen.

nu äre iaf helg och livet känns väl nästan som en fest iaf, solen skiner och vädret är allmänt fint. ikväll vet jag inte rikgtigt vad som händer ska iaf umgås med idis och vi får väl se vad som dyker upp hoppas på nå kul iaf :D
nu är även nk provet avklarat känns skönt faktiskt och nu äre nästan bara 3 veckor kvar till sommarlov och som jag längtar:)

RSS 2.0