Life is life



 vi sitter och diggar till denna låt, underbart ! planerna för carros fest låter mer än nice, det är nice kan man väl säga helt enkelt. Öl från garderoben, härliga tjejer härligt grabbar vilken kväll! vi myser på hemma hos idis. vad som händer sen får kvällen erbjuda!

- Lördag

lördagen började med  lite skön tid med fotbad och ansiktsmask. Sedan bestämde jag och ida oss för frukost på max så jag satte mig i bilen med mamma på passagerar sidan och drog mot staden. Minimål på max , dagen kunde inte ha börjat bättre. Resten av förmiddagen har jag legat i idas säng och spelat en massa spel på facebook medans hon ordnat inför kvällen. Hann ävenknäppa likte nakenbilder så för er som är sugna på idis är det bara ringa så skall vi kunna ordna det så fort som möjligt (ida är självklart med på att jag lämnar ut dom)

Nu luktar det tacos från köket så jag ska kila för att fylla magen med lite mat, sen ska jag nog ta mig i kragen och vandra tillbaka till idis för att titta på när dom drar igång, jag och fanny ska som planerat vara torrisar och hålla oss nyktra. Vi föredrar en massa onyttigt framför den alkoholhaltiga drycken.


sportlov

äntligen lov vilket känns mer än underbart =) var hemma i piteå vid 3 och då lagades en väldigt god middag här hemma =) kvällen har besått av en hel del bilkörande och mys med johanna =D nu ska jag snart sova och se vad som händer i morgon, godnatt!

Make up store

emma och fannie tittar på resor till thailand och tror att dom kommer lyckas hitta nå bra, själv nöjer jag mig med att spara pengar till alla saker som jag bara vill ska hamna i min sminkväska som nu befinner sig på make up store. Clubkvällen ikväll bjöd på en massa gosaker. frukter och choklad. Sen fick vi även kika lite på deras spa serie. Emma den tur ungen lyckades också vinna andra pris en en tävling.



Måste erkänna att dess bilde har jag snott från emalas blogg !

Torsdag

tjabba, snö rugbyn har nog tagit kål på mig. Känner mig helt slut =)  jag och min kompis sitter här i soffan och har precis fixat oss. Vi ska nämligen på make up store för att få lite information om deras nya hemma spa serie. Snart lär nog emmis dyka upp här också så vi tillsammans kan vandra mot staden. Nu ska jag nöta ite bubble spinner på facebook med min vän( vi båda är helt fast )

puss =)

Lilla lördag

vad kan sitta bättre än dill chips, gräddfil och hallonsoda tillsammans med ida och emma en onsdags kväll!  Lilla lördag för oss. Vi ha nu också planerar på att åka till nallo på lovet och bara mysa tillsammans med c.ö. Skoter , bräda, skidor och allt där till kommer bli najs ;D

fet(t)isdag

haha, ja som sagt är det semeldagen och tala om attt jag kommer äta minst en semla idag !  nu ska jag snart vandra in till staden med fannie för att handla lite saker inför våran fördjupning . hur resultatet blir återstår att se=)

Någon fyller år idag vem kan det vara?

jo ingen annan än min underbara vän Emma Andersson =) idag blir hon hela 18 bast och allt vad det innebär. IKväll ska vi åka till henne för att fika vilket inte kan bli annat än underbart . Hoppas du får en underbar dag gumman !


torsdags mys

fruktsalladen, nötterna, vaniljvispen och lättdrycken står redo på border. filmen är förhoppningsvis laddad så nu väntar vi bara på seg ida som aldrig verkar packa klart så ska vi bädda ner oss under ett täcke och mysa. nu verkar hon vara klar nu ska jag njuta!

Trevlig kväll!

Torsdag

hemma efter en engelska lektion där vi förövrigt spenderade mestadels av tiden med att spela spel =) slutade dagen med multiball på jympan, efter ca 1 timme så haltade eve ut i bilen och vi andra vandrade motbussen för att åka hem. nu har jag precia diskat undan så nu ska vi starta en tvätt och snygga till här hemma. Emma kommer ikväll och övernattar hos oss skall blir fruksallad och film =)

Förövrigt taggar jag gärnet till i morgon och resten av helgen kommer bli kung !

c i a o !


En bra start på dagen

har precis kommit hem från spinningen och jag är helt död, mår lite illa så nu sitter jag här och försöker få i mig frukost medans idan ligger här bredvid och sover. Nu ska jag hoppa i duschen och sen kika på andra avenyn medans jag gör mig klar =) gullhårare ses snart !

En dag med gullhår

haft en väldigt skön dag idag. Kom hem vid 3 då det visade sig att min soffa redan var fullpropad med tjejer så jag tog tag i skolan och gjorde några frisyrskisser innan jag , carro och fannie sprang iväg til friskvårds för 40 minuters core. påvägen tillbaka ville stina och emma också följa med eftersom kvällen skulle bestå i att planera e.andersson fest på lördag. Väl hemma luktade det köttbullar i lägenheten , ida hade alltså fixat middagen medans vi varit och tränat. gulligt va?

nu tänkte jag börja med att lägga upp lite bilder från skolan idag och igår bara för att visa vad vi har för oss på jb innan jag genast skall inta sängen eftersom spinning cykeln står och väntar på mig 06.45 i morgonbitt. önska mig lycka till så får vi hoppas jag tar mig upp ur sängen!

 
 
 
 
                                           
 
 
 


 

Vi hade väldigt roligt på våran ESV lektion och emma verkade gilla att vara framför kameran. Ingela och sofia har gjort det där snygga fåret och gladiatorskon har självaste modefreaket emma själv gjort. Stolt kompis är jag!

Pinocchio

ni ska bara veta vem som jobbar i köket på våran skola, ingen annan än pinocchios pappa, eller ja åtminstone en dubbelgångare av honom. läskigt likt.


salsa

nu har jag precis kommit hem från en skön men väldigt frusen promenad =) väntar på att min kompis ska komma hem så vi kan käka middag tillsammans innan jag drar i väg för salsa igen. 

Be delicious

                     

Innan jag lägger mig måste jag bara säga att Dkny har kommit med en ny underbar parfym som jag bara vill slänga mig över nu på direkten =)

sleep well cykelställ

hallå, praktiken idag var väldigt skön. ingela klippte mig så nu känns mitt hår betydligt fräschare =)

haha,nu frågar  johanna  om jag vill köpa hennes fiskar? hon tänkte att jag kanske behöver sällskap i lägenheten men för det första vill jag inte ha nån äcklig liten slemmig fisk och för det andra har jag redan en kompis. som jag nu skall förberade morgondagens middag med och sedan också äta kvällensmåltid med. Sov gott !

buy it

eftersom mamma stått för en hel del av shoppingen som alla hjärtans dag present kunde jag inte låta bli att klicka hem dessa hoppas bara att det hinner komma innan helgen=)



happy birthday

idag har jag vandrat på stan med mamma vilket inte är helt fel =) har shoppar, skor, jeans, tröja , linne osv.
Nu har vi precis bastat och duschat och ska lägga oss och vila ett tag.

Här kommer lite bilder från agnes 6 årskalas















Caroline sohlman 18 år !

Idag fyller den första bruden ur ligan 18 år =) det ryktades dess om godfika hemma hos henne, så carro om du läser det här kan du ju spara lite till mig , eftersom jag vet att ditt fika brukar vara helt underbart =) Hoppas iaf att du har och får en fortsatt härlligt dag, så hoppas jag att det andra tjejerna ger dig en extra födelesdags kram från mig=)



Örnsköldsvik

Denna dag har i stort sett spenderats på ishallen i ö-vik. Nu har vi äntligen sagit oss ner i sängen på hotellet och ska lägga oss framför tv:n och äta lite gott=)


Looklet.com


Denna outfit gillar jag , skulle inte tacka nej till att bära den nån dag =D

När man pratar om trollen

mina föräldrar skulle som planerat dyka upp här vid halv 9 i morgon bitti för att ta oss vidare till ö-vik. Men så när vi sitter och pratar om vilken tid vi måste åka från umeå så knackar det på dörren, och in kliver ingen annan än resten av min familj vi alla blev smått överraskade Nu släcker mormor precis taklampan för att även hon inte sängen. har förresten också klippt morfar ikväll och för er som sett min morfar vet ni att han inte ser ut som en person som bryr sig om sitt hår , men han frågade bestämt i slutet
- elin visst är polisongerna lika långa nu?
det hadejag inte väntat mig av morfar!

shake that as for me




Jag skulle inte tacka nej till att bära detta nästa helg då eå och cs skall firas !

you better die young

har precis ätit tacos klippt stefan och mormor så nu väntar en kväll framför tv:n =) kan fortfarande inte sätta in några bilder på grund av att det inte fungerar så det kommer i helgen då jag förövrigt kommer hålla till i övik :D

12 februari

Godmorgon säger jag från en väldigt mjuk luftmadrass. Känns skönt att jag just nu ligger här under täcket medans mina andra vänner sitter på skolan och har engelska. Vad dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, funderar på att ta mig en lång promenad och sen klockan 2 ska barnen hämtas på dagis =)

brownie



Den här bilden påminner mig om gamla tider, jag måste erkänna att jag saknar det ibland!
Längden på håret är också saknat =)

Onsdag

god kväll =) sitter just nu på plommonvägen hos min söta kusin som haft 6 års kalas idag. Tänkte lägga in lite fina bilder men minneskortet verkar inte ha någon kontakt med datorn. Just nu äter vi kvällsmackor. Lövångerbrör som är bakat idag hur underbart är inte det ! men det underbaraste av allt måste vara att jag i morgon kan sova hur länge jag vill:)

God natt =)

Det finns ingenting man inte kan , bara saker man inte lärt sig

så sant som det bara låter, det var vad våran instruktör intalade oss idag då vi för första gången gick på salsa för att vicka på höfterna, och vicka jag det var bara förnamnet men kul var det. Jag och Fannie har tänkt bli riktigt bra på det här med salsa så bättre lýcka nästa gången kan man väl säga =)

mage söket mat

jag nöter game bubble spinner på facebokk som varit min största sysselsättning de senaste 3 dagarna. jag börjar bli bäldigt hungrig men min vän bara sover och inte tänker jag laga maten själv inte, nej det kan hon glömma !

oh happy day

Dagens prov är bort gjort och vi fick sluta så tidigt som klockan 1 då drog vi in till stan kikade runt lite. Provade skorna som jag hittade i PIteå igår och de var lika underbara som väntat. Dom ligger nu på din sko och väntar på att bli köpte av mig, kankse det blir så också det får ekonomin avgöra. Vi har också hunnit äta en otroligt god mjukglass och vädret, ja det är ju helt underbart =)


en gång för alla

GOD NATT!=D

check this out!

nu har jag fått lite bildern frp i fredags, här kommer det!









monday

måndagen har sprungit förbi med stormsteg , på praktiken har jag hunnit klippa 2st samt göra slingor på en :) sen mötte jag emma på röda lyktan för lite lunch och nu har jag precis landat i lägenheten. Plugga projekt och företagande ska jag och min vän göra nu sen skall jag kika vad som just landat i kylen eftersom min mage är en gnutta hungrig.

sunshine in the snow

turkiet i maj och dessa skönheter från ellos kan inte bli bättre.




what to do today

att jag precis har tryckt i mig pizza och just nu inser att vi har våde ett prov och en inlämning i veckan känns inte allt för bra. Vi som i stort sett aldrig har något prov. Att vi dessutom ska hålla ett argumenterande tal gör bara det hela värre. Men nu är det bara att stå ut eftesom jag bara kommer gå 3 dagar denna vecka och sedan vara ledig torsdag fredag =)

* Idag behöver även mitt rum städads
* Bror behöver klippas vilket mamma fått honom att gå med på genom att muta honom med en hundring, sjukt men sant!
* Batterierna måste laddas om inför en ny vecka
* talet måste skrivas klart
* Godiset måste ätas upp

nu ska jag dra till älvsbyn för att kika på hockey=)


uppstigna

godmorgon.  klockan är som sgat 12 och jag och idis vaknade precis efter 12 timmars sömn, tro det eller ej min vi intog sängen redan klockan 12 och snacka om att det var skönt :D nu ska vi avnjuta en underbar frukost !

" Everbody on the dance floor "

ja som sagt så var jag så duktigt att redan på morgon lägga in bilder från gårdagen men dom lyckades på nått sätt vara raderade när jag var klar med det hela. så bilrder från igår kommer sen =) kan iaf säga att förfesten var störtskön och festen helt okej, men med allt för lite alkohol i kroppen var man kanske inte på sin högsta topp, så jag landade i lägenheten redan innan 1 =)

här kommer iaf lite bilder från emmas 18 års fest , bättre sent än aldrig som man brukar säga !



Emma Bjöd på tacos till oss alla frisörtjejer



Everybody get on the dance floor utropades av själva jubilaren



Galet kul verkade hon ha iaf =)




Vad är en fest utan max? ja ingenting därför slutade kvällen nästan med mat/glass/juice på max!

ridin dirty

underbar middag, underbar eftterätt och underbara människor =) kvällen blir kung !

dance everybody

nu drar vi, festen kan börja !=)

ett gott skratt förlänger livet

är man med emma c kan verkligen vad som helst hända. inte nog med att hon lyckades stänga dörren då ida på nått konsitgt sätt hade fått dom emellan så vi var tvungen att göra ett besök på vårdcentralen. Där jag och emma andersson gjorde dagens goda gärning då vi försökte hjälpa en gubbe som hade fastnat med bilen. Så körde hon nästan in i en bil på grund av att hon pratade i telefon. men eftesom hon nästan missade avfarten bestämde hon sig för att köra en bit till och vända, och där satt vi igen, men denna gång med en postgubbe på cykel en annan kille och sen ytterligare en traktos som nästintill skottade oss fram, men lös kom vi. så nu ska vi bara fixa oss innan vi springer ner till fannie för mat och förfestande, hoppas kvällen slutar bättre än dagne började =) ha en kund kväll !

Yes

som många säkert förstår har jag fått tillbaka min dator, och då brukar man lyckas hamna här istället för där man borde vara. Vilket i detta fall borde vara i köket. men i och med att jag har fått tillbaka min dator så har jag kunnit fylla min ipod som jag fick i julklapp md lite musik, ska poppa riktigt högt nu och diska allt skinande rent!

Detta kan spelas i mina hörlurar:

Nomy - Hold your head up high
Gavin Degraw - We belong together
Erik Hassle - Hurtful

all night long

Dra mig baklänges jag och ida har bestämt oss för att diska ikväll och inte lämna disken till på måndag =) städa ska vi också göra så att vi kan röra oss fritt här i morgon då ska vi fixa oss inför emmas 18 års fest som jag tror kommer bli en höjdare =) är iaf väldigt taggad vilket resten av gänget verkar var.



detta år då bruden som står för festen, lekarna och en underbarkväll !

Nu återstår bara klädprovandet inför morgondagn, ja och då disken och städningen innan vi planerar att inta datorn för ett efterlängtat one tree hill program.

peace

Där satt den!

ni vill inte veta vad som preicis hände.. det ringer på idas mobil och en ledsen emma behöver hjälp eftersom hon sitter fast. nyduschade(nästan iaf) springer vi självklart ut för att hjälpa våran vän. Hon gasar vi knuffar.

emma öppnar bildörren och skriker
- jag backar
öpnnar den igen
- okej, nu kör vi putta på
öppnar den igen
- jag backar
öpnnar den igen
- nu kör vi igen
öppnar den igen
- jag backar

ja ni fattar ungefär så såg det ut i 20 minuter tils två män kom och hjälpt oss.
De frågade vars vi hade varit idag och berättade att vi borde ha kört om bilden varje halv timma.
Så emma det är nog vad du får göra hädan efter om inte dina vänner ska förfrysa sig i framtiden.
Eftersom hon själv nästan hela tiden satt inne i värmen och gasade .
jaja loss kom hon och hem förhoppningvis också, nu ska jag kura in mig i ett varmt täcke och åter få värmen

life is a gift from god children to

vilken dag, på engelskan har vi debaterat och ingen hetare än vi när det gället att diskutera. Det är nästintill så vi blir ovänner. sedan begav vi oss ut i snöstormen i våran kära jb buss. Vi anlände till sho shim hallen för lite taekwondo . Sparka, dra och slå vi alla var nog rätt mördbultade efter passet men kul var det. påväg därifrån kunde inget ha lockat mer än max. så där mellanlandade vi för ett minimål =) nu har vi anlänt till lägenheten och det är dags för att inta duschen !

time to go

efter att ha mixtrat med designan i ca 3 timmar har jag fått sittvärk och en hungrig mage. MIna läppar behövet smörjas och jag behöver duscha efter dagens spinnning pass. tycket nästan det låter som att jag borde röra på mig och gör något åt saken =) Men först ska jag lägga in ytterligare två gamla bilder som jag lyckades hitta då jag städade för ett tag sen. Dessa två bilder skall då föreställa min bror. Nog var han allt söt en gång i tiden =))





nice to meet you anyway

haha, läste nyss att det endast är 10 dagar kvar till alla hjärtans dag och tyckte det var lika bra att beklaga mig lite för ida eftersom pengarna inte växer på träd hemma hos mig. Fick då höra av henne att jag tydligen för några år sedan då vi kanske gick i sexan hade varit så generös att jag gett henne en tjuga på alla hjärtans dag. Det måste nog ha varit för att jag tyckte om hennes så mycket, för i vår familj är det iaf anledningen till att vi ger sånna där hjärtans presenter.

Dessa bilder är väl också från några år tillbaka men jag kanske inte var fullt lika gammal som då jag gick i sexan =)








11 februari

ushc, svenska b , skriva tal , att min dator fortfarande inte är lagad gör inte saken bättre. fy det här var ingen bra start på dagen. spinning ikwell. Just nu ser jag fram emot helg och två lediga dagar nästa vecka=) Ska besöka min älskade brutta som fyller hela 6 år och snartg börjar skolan, det är inte sant hur fort tiden går, det känns nästan som det var igår du du plötsligt dök upp hemma hos mig 2 dagar gammal och underbat söt!



'



John Blund

ddags för sängen, har en blodigel som suger sig fast mot mig medans jag spelar ett spel för att sedan göra allt för att få henne bort från mig. tyvärr lyckades jag inge vidare bra med spelandet och mitt löfte om att lägga mit tidigt vilket innebär före 10 har jag redan brutit. nu ska jag möta jb (john blund)  inför en god sömn!

RSS 2.0