suchaniceday

skön dag med underbart vädet, tog sena bussen idag eftersom vi ändå bara skulle titta på film på engelskan och tur för mig var väl också att idlu hade försovit sig så hon tog bussen med mig:) förmiddg bestod då alltså av film tittande för min del, north country tror jag att den hette, väldigt seg film vare iaf, sen lunch innan vi satte ingång med en massa labbar med permanentvätska osv. Fick iaf sluta kvart över två och vi skulle då som det var tänkt ta kavrt över två bussen hem till idis place och då vi såg den började vi springa men den där busscahffisen verkade inte alls ha nån alls hänsyn för oss ungdomar så han tyckte det var lika bra att köra iväg, så det fick bli lite skolkatalog tittande hos stina innan nästa buss tog oss hem till ida för lite packande eftersom min loverida följde med hem till piteå idag, och hur kul kändes inte det ? joo underbart roligt :D 

image44

pizza bullar blev det också till middag, mycket gott faktiskt då min mage var väldigt hungrig. ska nog på icis en sväng med moderjord nu men innan dess hade jag tänkte kolla lite på tågresor till gbg eftersom jag inte bokat den än och känner att det verkligen är dags nu, förresten så fick jag också en oväntad lön som förmodligen kommer in på mitt konto i morgon och det blev även jobb på laponia på lördag så det blir väl nåra hundra där med så nu känner jag mig ändå ganska lugn inför sommaren och sommarkläderna som ska inhandlas. har hittat en massa kläder som jag vill beställa , men vi får väl se hur det blir med den saken.


hejhallå

image43

svenskaoch antiken rätt chill må jag säga, gjort en liten powerpoint om ikaros och daidalos som drunknar i havet.
Nu har vi övertalat tanja om att få jobba matte hemma så jag åker hem med 12 bussen vilken känns väldigt väldigt skönt, hemma vid halv 2 och då blire nog en promenad i dina härliga vårsolen, puss på våren och puss på det fina vädret , glädje i humöret hejs,. 

feelinghappy

har just varit ut på en mycket uppfriskande promenad med emma , Känner mig som gladare just nu då jag inser att sommarlovet endast är 32 skoldagar bort och veckorna bara rusar fram just nu.

cleeean

image41
dags att ta tag i det här med städningen , har tänkt göra det nu i över en vecka men gett upp redan efter 5 min då jag insåg att jag hade bättre för mig. Lär väl inte komma särskilt lång den här gången häller men en bit på vägen iaf, så nu blir städ för hela slanten tills emmmmmis ringer och vi ska ut å promma :)

ddddahls

Försov mig i morse, så min otroligt snygga morgonfrilla fick bli en liten toffs på skalen sen vare bara att skynda sig och hämta upp emmiz så vi skulle hinna i tid till bussen vilket vi gjorde . Hår och kemi på morgonen , dahls bussen kom och lite shopping blev det allt men inte mycket. sen blev det lunch och nu återstår datakunskap där vi ska jobba med photoshop :D sen bäre av hem och där bir det nog träning och sen har förhoppingsvis oth kommit ut så det blir det stt titta på det innan jag återigen ska sova lite :D

pusssssciaaao.


ohhappyday!

ifredags vare fest med brudarna, först lite fest hos johan sen for vi ganska fort hem till dessi där det också var fest :) Där fick man även träffa bella , och det var inte igår kan man lugnt säga, det var då minst 2 år sen man såg henne senast så det var himla roligt. Sen blev det sunes och mat för de flesta innan vi åkte hem och sov.

i lördags vaknades det klockan 10 för min del, sen blev det stan och lite shopping med carro och ida. Sen blev det tv tittande och en massa godsaker och förstås en hel del prat. Jag tror att det är svårt att riktigt förstå allting ibland , sånna saker känns inte värda att diskutera . så jag blev lite less och besökte john blund i sackosäcken :D

idag sov jag riktigt länge, sen klippte jag moster och tittade även på resor till göteborg för nu äre även bestämt att jag åker med emmiz carlsson till gothia i sommar, så den 13 Juli säger vi bara Göteborg  here we come !;D Sen åkte jag till johannsipannsi och umgicks , sen hem tränade och nu blire andra avenyn för hela slanten :D

Beijer byggmaterial

joobbbat idag , mellan 9 och 1;D Precis innan jag skulle far hem fick jag syn på detta ordspråk " man ska äta för att leva inte leva för att äta" och du är ju verkligen sant egentligen. Man brukar allltid försöka hålla sig undan från alla dessa godsaker , men då tycker vissa man borde njuta av de medans man lever men man lever ju ändå inte för maten , fast ibland känns det som det. Man känner sig nästan tom när man inte köper det där godis och de där bullarna men varför ska allt kretsa kring saker man äter det finns bättre saker i livet än at ttänka på det.  Så från och med nu äter jag det jag behöver för att klara mig resten kan vara, åtminstone så länge jag kan!

Nu vänter den dagliga promenaden , men jag ser verkligen inte fram emot att vandra i all snö som kommit under natten som förmodligen nu blivit slask vilket innebär att jag kommer att vara sjöblöt i skorna innan jag kommer hem.

take care ! : )


snowday

Promenade i snöandet , jag som verkligen trodde att det nästan var vår men så kommer den där jädrans snön igen. Känndes ändå skönt med promenad just nu ,det är verkligen vad jag behöver, hög musik i öronen och bara gå där för sig själv och fundera, verkligen skingra sina tankt för en stund.

image39


Jag tror nog att både du och jag hade känt likadant ett tag, kändes verkligen skönt att prata ut och veta att man fortfarande finns där för varandra. Den lilla stund vi spenderade tillsammans den kvällen var verkligen behövlig, allting känns nu lite lättare.  Vad som än händer ska du veta att jag älskar dig och kommer alltid att göra !<3


Springtime =)

image38
uppstigning tidigt åter idag :( började med hår&kemi prov och nu återstår bara datakunskapen. Jag vet inte om jag överlever en data till det är verkligen det mest tråkiga men någonsin kan uppleva, Man lär sig inget som är värt att veta och de nästan 3 timmarna känns som 3 år. Fy för det och för allting just nu, bläblä. Vädret är väl iofs inget att klaga på och det känns som att våren är här vilket innebär att sommaren inte är långt borta :) 

GRATTIS STUMPAN :D



image37

Grattis på 17-årsdagen =)



Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva, j
a visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.





RSS 2.0