what a day

vilken dag alltså, jag har inte spenderat många timmar här hemma. Klockan 9 gick bussen till stan där det var dags för intervju på kvantum. Nervös som bara den klev jag in i butiken och gjorde bort det och som vanligt har man varit nervös i onödan, vilket man är allt för ofta har jag och eå kommit fram till. Sen hann jag landa i soffan en timma innan det var dags att åter igen vandra till bussen för att gå till salongen.

Då jag klev in i salongen hade alla redan fullt upp med att fixa alla modeller inför kvällen. Det var bara för mig att slänga av mig kläderna och börja locka hår vilket jag gjorde i ca 3 timmar efter det.  Då var i stort sett alla modeller klara inför kvällen och vi begav oss till acusticum för att kika på välgörenhetsgalan där modellerna skulle befinna sig. Det var alltså några elever från strömbacka som ordnat denna gala som projektarbet och det var verkligen super bra .att alla pengar dessutom gick till unicef gjorde ju det hela bara bättre.

Nu har jag precis käkat middag , några timmar för sent kanske och väntar på att tjejerna ska komma hem från fotbollen så vi kan umgås =)


Kommentarer
Postat av: Karin

Hej skrutt...eru säker på att du vill ha en ny design..Du har ju jättefint här..



http://lightelegance.blogg.se/try/

2009-03-07 @ 23:50:15
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Karin

Gick du in och tittade på den då...?? Länken är här ovan...

2009-03-08 @ 19:37:57
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Karin

Gick du in och tittade på den då...?? Länken är här ovan...

2009-03-08 @ 19:39:12
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0